Вашите нокти

Можеби ќе бидам малку оффтопик, но не знаев каде на друго место да прашам? Дали знаете некој лек за меки и кршливи нокти? Како да ги зацврстам?

И јас имав ептен кршливи нокти, и не знам што ме тераше на секој 2 3 дена ги стругав со таа меката турпија, и нон стоп ми беа налакирани, еве четири месеци како го практикувам тоа фала богу ни еден нокт ми се нема скршено.
Малку е чудно, но делува за мене.

Можеби ќе бидам малку оффтопик, но не знаев каде на друго место да прашам? Дали знаете некој лек за меки и кршливи нокти? Како да гизацврстам?

И јас го имам истиот проблем. Баш деновиве се распрашав и една пријателка ми кажа за некој лак што е како масло со витамини. Се нанесувал на чисти избришани нокти, а потоа се оставал да делува 15 минути. Чинел околу 150-200 денари. Можеш да се распрашаш во Dm.

И јас го имам истиот проблем. Баш деновиве се распрашав и една пријателка ми кажа за некој лак што е како масло со витамини. Се нанесувал на чисти избришани нокти, а потоа се оставал да делува 15 минути. Чинел околу 150-200 денари. Можеш да се распрашаш во Dm.
јас во ДМ си купив еден лак за зацврсување на нокти млечен е и мн ми помага,ќе го сликам и ќе ви пуштам слика,мислам дека го платив околу 90 ден.

Да си се пофалам. Вакви ми беа до пред една недела:

1621806_269961216492442_115843578_n.jpg

А вакви ми се сега:
1958034_282038755284688_1062301851_n.jpg

Ми ги правеа по пример на овие:

Attachments

• trilateral-blue-acrylic-nail-ideas.jpg
    trilateral-blue-acrylic-nail-ideas.jpg
    74,3 KB · Прегледи: 25
египет:love:

Attachments

• IMG_7464.JPG