Вашите негативни особини?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Специјализирав на загорување сарми.
Не сакам ладна клима, освен кога има снег.
Ми се случува често да се предомисувам. за ситници, разбира се.
Се приврзувам за луѓе и карактери и секогаш ко кркам подебелиот крај.
Многу ги сакам луѓето и им давам до знаење дека е така.:nesum:

Понекогаш премногу гледам да си удоволам самата на себе,другите ги занемарувам.
Ама тоа е онака...понекогаш...

Премногу се приврзувам за луѓето, а некогаш тоа гадно ќе ми се удри во лице.
Знам да ги занемарувам луѓето на моменти кога сакам да постигнам нешто.
Голем инает сум и на моменти премногу тврдоглав, а и лесно сум избувлив (иако овоа гледам шо е можно помалку да го покажувам)

Избувливост, на моменти пресериозен а за многу кратко време се случува да бидам презелен, нервоза одвреме навреме... Карактеристики шо последно време ги стагнирам а и шо очигледно се резултат на годините... Јебига. :)

Лесно избувнувам...А и се си ставам на срце.Нестабилна сум...
Тешко некој ја добива мојата доверба...А и кога мислам на нешто без разлика дали е така или не претерано давам на значење, тупам безврска и поставувам глупави прашања...

Премногу попустлива. Цепидлака. Крајно неодлучна. Претерано емотивна. Доста е.

Често доцнам кога ме чекаат шмекериците! не знам....доцнењето ми е маана!
Шмекериците се лутат додека дојдам. Самошто ќе дојдам...сета лутина и сиот бес се губи и се јавува љубовта и насмевката на лицата нивни! Така да...не е до толку маана! Ма совршен сум брееее :smir:

Често доцнам кога ме чекаат шмекериците! не знам....доцнењето ми е маана!
Шмекериците се лутат додека дојдам. Самошто ќе дојдам...сета лутина и сиот бес се губи и се јавува љубовта и насмевката на лицата нивни! Така да...не е до толку маана! Ма совршен сум брееее :smir:

Шмекеру! Заслужуваш у потпис да стоиш :pos2::pos2:

Лоши особини.. па шознам сигурно ги има ама ја ги неам приметено сите... не сме сите совршени бре нели?? мене на пример најлоша маана ми е шо со сила седам буден односно не легнувам додек не „паднам“ шо се вика... а за станување со кран теба да ме креваат... мн тешок се будам..

Неверувам во никој
Според мене позитивна особина! Ист сум. Баш оваа особина те оздржува во живот како особа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom