Вашите мали успеси

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Локација
Некаде над виножитото...
Секојдневно правиме и ни се случуваат работи кои не се којзнае колку значајни за другите, најчесто и безвредни, но на нас ни носат мали радости, задоволства и трошки среќа. Малку од малку ни го разубавуваат денот и на момент ни дозволуваат да заборавиме на секојдневните проблеми кои ги имаме.
Таквите моменти не секогаш ги запомнуваме, а сигурна сум оти секојдневно ви се случуваат.
Оваа тема ќе биде баш за да не останат заборавени истите. Споделете каква убава мала ситница сте успеале да реализирате денес.

И без тролање ќе ве молам. :)

Успеав конечно да извадам уверение од факултет дека сум дипломиран. Сериозно, успех е ова кога ќе се земи во предвид кои бескичмењаци се вработени. А сега скоро и многу побитно, успеав да направам марс на биљарто (за неупатените, тоа е завршување на партија од прва, односно противникот воопшто не стасува ни да мавни).

Во 2011 го направив најголемиот успех во мојата сиромашна ракометна кариера. Му фатив пенал на Алушевски :cool: 3 дена не заспав од среќа и на цел град му се испофалив :pipi:

Деновиве сум болен - имам ниска температура
Но денеска собрав сила, се напив парацетамол и отидов во Ново Лисиче да ја потпишам тужбата против арамиите од Топлификација и Регулаторна
Мојот потпис е 47.- ми по ред

После 2 дена барање низ подрум ги пронајдов ''старите" кожни јакни на татко ми ги пробав и сите ми се точни ова радосна вест за мене зошто јас премногу брзо растам и зимската јакна можам да ја носам уште оваа сезона иначе може да се каже дека татко ми многу кул се облекувал :cool: фраер :ROFLMAO:

Шитот вчера ми замина од прва, после бајаги долго време.

1. Се разбудив.
2. Тргнав за на работа,
3. Ја сретнав,
4. Ја гушнав,
5. Заебав работа, ојдовме на бацвање.

Уствари правилниот распоред е 2,3,4,5,1:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom