Вашиот хит на денот

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
СиГи фт Хонг Конг-Не ми требате

Некој ми ја бараше песнава од прилепскиве рапери закон се :wink:

Некој ми ја бараше песнава од прилепскиве рапери закон се :wink:

Се што јадев денес ми се подигна од песнава.Колку години имаат овие копуци,што незнаат газот да си го избришат а пеат ваков текст?

Akcent and Edward Maya - That's my name

Sidekick - Deep Fear Phobia Club Mix

Се што јадев денес ми се подигна од песнава.Колку години имаат овие копуци,што незнаат газот да си го избришат а пеат ваков текст?

Па дечките се околу 25/28 години баш се фини али се многу против Албанците посебно за конфликтот кога се случи и загинаја многу од прилеп ..... баш после тоа целосно до темел ја запалија џамијата.... и се што имаше албанско се протераја од прилеп се запалија што е нивно како можи да не ги знаеш имаја настап за пиво фест со оваа песна пред неколку години :toe:

Па дечките се околу 25/28 години баш се фини али се многу против Албанците посебно за конфликтот кога се случи и загинаја многу од прилеп ..... баш после тоа целосно до темел ја запалија џамијата.... и се што имаше албанско се протераја од прилеп се запалија што е нивно како можи да не ги знаеш имаја настап за пиво фест со оваа песна пред неколку години :toe:

Незнам колку се фини :)
Каде напред ќе одиме со вакви песни на национална основа.Порано имаше рапери,ама рапуваа за влада,за скопски шмизли,за Ристо бомбата.Кај нас барем има материјал за што да се плука во песни.
Патем и песнава е очајна,не дека поштувам рап.
И тоа дете што се вклучува нема повеќе од 18:smir:
Фала за објаснувањето:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom