Вашиот хардверски проблем со телефонот тука!

• Креатор на темата Креатор на темата GsmMaster
  • Време на започнување Време на започнување
Имам нокиа 6234..и сум стајл еднашка секјурити код..и сеа сум го заборајл...и не ми текнува како беше..и неможам да ставам друга картица..:nerv::nerv:па ако знае некој некое решение како да го најдам?

ако имаш кабел пробај софтвер апдејт

Од време на време, микрофонот на мобилниот откажува. И после неколку дена, на тепка, пак ќе профункционира ама за кратко. Имам Sonyericson J 210 i, 4 год. стар, батеријата му е добра, телефонот е камче, ама микрофонот не. Некако можам сам да го поправам?

имам SE k550i си исклучува од мали потреси, до што може да е ?

Од време на време, микрофонот на мобилниот откажува. И после неколку дена, на тепка, пак ќе профункционира ама за кратко. Имам Sonyericson J 210 i, 4 год. стар, батеријата му е добра, телефонот е камче, ама микрофонот не. Некако можам сам да го поправам?

Отвори го и крени му ги контактите на микрофонот

имам SE k550i си исклучува од мали потреси, до што може да е ?

Би требало батеријата да губи контакт стави ко за почеток некои ливче да ја држи стегнато

imam samsung u600,slajdo koga e otvoren ne raboti displejo...mozi da e fleto rasipan...me interesira dali se praj telefono i ako se praj od prilika so pari.

p.s da vi go prodadam :)

Na alcatel c701 se mu raboti osven zvukot,ne se slusa koga zvoni,osven koga ke se stavat slusalki samo togas moze da se zbori,kolku ke cini popravka na ovoj defekt?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom