Вашиот прв мобилен телефон беше...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
163-siemens-M35.jpg

Многу ми недостига:nesum:

siemens-a40.jpg

Сто пати падна од моторот и работеше :poss:

Најпрво...
attachment.php

Потоа,

attachment.php

Наредно...
attachment.php

А сега...
attachment.php

Некој да предложи логично продолжение на приказнава ??? :wink:

Attachments

• Motorola C450.jpg
    Motorola C450.jpg
    32,7 KB · Прегледи: 101
  • Samsung X480.jpg
    Samsung X480.jpg
    33,2 KB · Прегледи: 80
  • Sony Ericsson K300i.jpg
    Sony Ericsson K300i.jpg
    96,1 KB · Прегледи: 79
  • Sony Ericsson W810i.jpg
    Sony Ericsson W810i.jpg
    37,9 KB · Прегледи: 79
Prva mobilka? Ericsson 2618 dale4nata 1999 godina Maj mesec U4ev Hemija i mi go donesoa lelelele sto bese sreka c c cc ehhh toa bea vreminja imase sms poruke. ringtonovi, kreiraj rington, i edna eptem zarazna igra,

Posle nego smenav uste 22 mobilni i imam eden za prodavanje moze da se dogovorime :):):)

Alcatel некој си таму..го сакав бе..многу и тоа:pipi:

Prva mobilka? Ericsson 2618 dale4nata 1999 godina Maj mesec U4ev Hemija i mi go donesoa lelelele sto bese sreka c c cc ehhh toa bea vreminja imase sms poruke. ringtonovi, kreiraj rington, i edna eptem zarazna igra,

Posle nego smenav uste 22 mobilni i imam eden za prodavanje moze da se dogovorime :):):)
имаш тема за тоа, на форумов.

Siemens A35 mnogu si go sakav telefoncevo go koristev do pred 3 godini i uste ke si go nosev da ne se rasipese. Izdrza celi 6 godini koristenje!

Еехх ја имав нокиа 3310..само што искочи ми ја купија...умирав од радост...и ја користев едно 4 години....
nokia_3310.jpg

Ехх.. пред едно 10тина години, ми купи таткоми 6110 Камелеон, урнебес за тоа време, па маската ги мењаше боите, абе што..и сеуште го користи дедоми, се функционира најнормално.
nokia6110.jpg

Потоа ми следеше Нокииче 8210, мислам дека беше едно од најмалите тоа време, и најискрено многу го сакав овој телефон..
8210%20Desktop%20Charger.JPG

И така почнав повекето нокиа, нокиа, нокиа, за да ден денес, сум сташен обожавател на Нокиа...:pos2: :toe:

Знам само дека беше Моторола, не знам кој број беше но комотно можеше да ме пријават во полиција зошто истиот можеше да ми послужи и за ладно оружје:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom