Вашиот идол во животот?

Хмммм. Па мислам дека таа личност е мајка ми. Заслужува да бидам нејзиниот идол. Навистина моќна жена е. :wink:

Порано како помал идол ми беше Ален Ајверсон.. сеа немам идол

Majka ми ми е идол во животот, пример за жена која си изградила кариера, основала нормало семејство и се труди преку својот пример да издради пред се добра личност од мене. Со посебна почит за жената:smir:

три сина..јас сум средниот..сум се чувствувал порано повеќе во сенка на мојот поголем брат..но порано сум го сфаќал како идол..потоа негов добар другар кој го почитувам го сметав за идол..сепак мојата ситуација е ..стигни го брат ти..или биди подобар(кога ќе се случеле такви ситуации беше - :vozbud: хехе...:smir:

Немам идол. Имам само личности на кои им се восхитувам и се трудам да учам од нив.:pipi:

Немам идол и никогаш сум немала, но има многу луѓе на кои им се восхитувам, ги почитувам и од кои учам.

Градењето идоли не изгледа како многу добра работа од духовна страна пошто многу често станува "worshipping".

Јас 10 години така го возвишував Мајкл Џексон, вечно да е името негово :P
Сепак неможам, а да не бидам инспириран. Има многу автори, филозофи, ликови, дури и луѓе од секојдневниот живот на чиј карактер сум се воодушевувал.

Па имам идол кој го сметам за успешна личност, а не да го величам како Бог. Мој идол е Никола Тесла. Многу направил човекот и мислам дека засекогаш ке биде запаметен во историјата.

Мој идол е Тим Данкан кошаркар од НБА според мене најдобра 4-ка на сите времиња.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom