Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Кога бев мал, му ги зимав жетоните "taso" на братучед ми
:kesa: Често си прибирав и работи од туѓи дворови, али најчесто стануваше збор за некои зафрлени нешта, што и онака не им беа потребни
Кога потпораснав, во доцните години од основно, честа мета ми беа маалските продавници, кои редовно ги ограбувавме со другарот (не крадевме којзнае какви нешта туку чипсови, смоки, чоколади и другар ми секогаш зимаше цели паковања еурокреми
). Последна мини кражба ми беа пешкирите од хотелот во Будимпешта кај што бевме на ескурзија (ненамерна кражба сум ги собрал несакајќи
)
имам пирсеви крадено...имав тазе дупчиња а немав ни пирсови ни пари...па морав![]()

HAHAHAHA Јас пред некој ден од продавница си зедов 4-5 паковчина фастаци...Охх мераци цел ден наскола јадев.Ама фрката со беше од нашкола сите деца и фулл беше во продавница и јас так так се здебелив кај стомачево. :pos2::pos2: Најсмешно е со 3ти ден по ред крадам иста работа и во - ке влезат.....
ХАХАХА И јас така ... Еднас кај со крадам упалјач немав упалјач за цигарите и украдов ама ме фатија ....![]()