Ваши дела (финален производ)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Еве нешто од мене. Снимано со Canon 7D, Canon 5D Mark III и GoPro Hero 3, за кадрите во лет користевме хексакоптер со жироскоп.

Едит: Еве уште нешто:

Еве нешто од мене и моето хоби од лани, едитирано е со Vegas Pro 12.0 :)

Нешто поново.

И ова ми е скоро направено. Интересна комбинација ми се појави од осветлувањето во собата, не е чепкано со никакви ефекти а убава боја има. :icon_mrgr:

Имам и повеќе видеа можете да ги видите тука :)

Не сум ставил одамна нешто од мене овде.

Предизвикај ги своите граници / Allga San
Production: Kajgana Media
Client: Natusana Македонија

mi kupija pred mesec dena na podarok kineska kopija na go- pro i bevme 7 dena vo Grcija pa nešto amaterski praev... će mora da vežbam vo prostorija za da gi naučam sitnite komandi napamet, inaku podvodno slikanje teško odi, ne ekako na starite klasični kutii so krupni komandiza fotoaparatot...

se nadevam ke vi se dopadne mojava kompilacija
[DOUBLEPOST=1479036910][/DOUBLEPOST]eve uste nekoja

Последно уредено:
Сори што воскреснувам тема неактивна4 месеци, али си направив интересен едит од ланските патувања. Кратко трае, под 2 минути, ама крие убава порака. Енџој :)

Здраво на сите! Нов сум во форумот. И сакав нешто да прашам во врска со филмој! Би сакал да снимам еден добар филм и со добро сценарио! Со многу мал буџет! Но потоа би сакал да го продадам тој филм! А каде бе требало да се продаде? Ве молам за некој совет! Знам можда е глупо ова што го пишувам но ми значи да знам! :)[DOUBLEPOST=1490005797][/DOUBLEPOST]Здраво на сите! Нов сум во форумот. И сакав нешто да прашам во врска со филмој! Би сакал да снимам еден добар филм и со добро сценарио! Со многу мал буџет! Но потоа би сакал да го продадам тој филм! А каде бе требало да се продаде? Ве молам за некој совет! Знам можда е глупо ова што го пишувам но ми значи да знам! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom