Ваши дела, без помош на Photoshop (Стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
CIMG2394_resize.jpg

Сликано со телефон, Sony Ericsson W800i :)

DSC04253ew.jpg

DSC04282.jpg

DSC04286.jpg

DSC04248.jpg

Последните фотки тазе извадени од апаратот (пазете уште се жешки:))
On_the_street_1_1_by_gocesup.jpg

On_the_street_1_2_by_gocesup.jpg

On_the_street_1_0_by_gocesup.jpg

Еве нешто и од мене
2ypjeyc.jpg

11j6gzd.jpg

2a9r8gi.jpg

I like it :smir:

Конечно и ја да напраам една фотка со долга експозиција...сликана е пред 2мин и ништо не е корегирано...а техникава на сликање ја опробав вчера за прв пат по заслуга на советите од Точкест...

Фотката не е нешто нај нај...ама многу јак feeling ми праат светлата од зградата..:nesvest:

Конечно и ја да напраам една фотка со долга експозиција...сликана е пред 2мин и ништо не е корегирано...а техникава на сликање ја опробав вчера за прв пат по заслуга на советите од Точкест...

Фотката не е нешто нај нај...ама многу јак feeling ми праат светлата од зградата..:nesvest:
Се поштува сликава:) Како прва ти е дури и подобра од одлична. ЗАКОН

Ууууу ама убаво ми изгледаат зградите, браво!

image-14.jpg

Е ова е сликано со мобилен Самсунг е590, во Охрит :)

:olee::bravo:
Пеер,стварно почна убаи слики да праиш.Простонеможамдаповерувам.com.
Браво енивеј...

ilovebsp1.jpg

еве една момичка го нацрта ова и ми го подари на мене прекрасен цртеж морам да се пофалам :D:back::back::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom