Ваши дела, без помош на Photoshop (Стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Super e ima malku nois ama dobra fotografija.

Garfield напиша:
DSC00140.jpg

Garfield, каде е ова?

FLiX напиша:
Super e ima malku nois ama dobra fotografija.

Сликана е од воз во движење преку стакло кое небеше баш чисто :smir:

5elementi.jpg

moeto najdobro zajdisonce dosaga fateno.

Photo shop ima 0.01 procent, samo e namalena goleminata, potoa e kropirana i toa e se, Inaku za vakov efekt na zajdisonce se koristi mod sunset, se zgolemva kontrast i se namalva svetlo , mestis red kolor da e poizrazena i toa e toa.

Вчера бев кокино и гледајте шо сум фатил со камерата. Иначе на камерата со екранот не можи да се гледа оти е расипана и така наќоро сликав и гледајте шо сум фатил. Сликав, така само колку даљ ги фатам камењата ама и нешто друго сум фатил. Не е фотошоп, верувајте. И кажете дали можи да се провери се Негатив, дали е лажна или др. слободно проверете :) :nesvest:
imag0014.jpg

Martin$ напиша:
Вчера бев кокино и гледајте шо сум фатил со камерата. Иначе на камерата со екранот не можи да се гледа оти е расипана и така наќоро сликав и гледајте шо сум фатил. Сликав, така само колку даљ ги фатам камењата ама и нешто друго сум фатил. Не е фотошоп, верувајте. И кажете дали можи да се провери се Негатив, дали е лажна или др. слободно проверете :) :nesvest:
imag0014.jpg

NLOOOOO in the sky man
ako e toa alal neka ti e samo da ne e nekoja ptica nesto nekoj orel :)

I Lajce navistina super fotki fakas so mobilniot alal neka ti e

Aaa чекајте и јас имам слики сега ќе ви ги пуштам ај:)
Ова сега почетно е не сум толку добар барем така мислам:)
DSC00926.jpg

DSC00918.jpg

Со мобилен се Сони Ериксон к750и :)

Не е бе птица зумирај ја сликата ќе видиш :)

Еве некои од моите дела. Малку се големи, не можев да ги намалам (можев, ама губеа квалитет, нешто излгеда имам зезнато), па еве ви линкови од оригиналите:
http://www.imagehosting.com/show.php/512983_DSC00487.JPG.html
http://www.imagehosting.com/show.php/512976_DSC00403.JPG.html
Кога ке сликам некоја интересна слика, ке ја ставам овде.Сликано со Sony Ericsson K750I.

Pa kako so zablezav 90 % fotografirate so mobilni telefoni i toa najcesto so sony erikson, daj nekoj so fotoapatrat da vidam, oti na fotoaparatot ne e samo ckrapaj, imas opcii da nemastis i trista drugi raboti.

Inaku naum super fotki imas ne e se losi ;)

eve edna moja fotografija bezz Photoshop :)
1089297nebo.jpg

super moj omilen agol zabja perspektiva, subav e asfaltot :) ama nema so najubaj ulici imame :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom