Ваши дела, без помош на Photoshop (Стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lele coek izumiv ne vidov, mislev deka veke gi imam iskomentirano. Prvata slika e navistina ludila , super e odlicna perspektiva . Vtorata e isto taka dobra , no mozi barem da manis krop na datata vo photo shop, oti dzabe vnimenie privlekva.

a eve i edno drvce od mene :)

lonetree.jpg

FLiX напиша:
Pa kako so zablezav 90 % fotografirate so mobilni telefoni i toa najcesto so sony erikson, daj nekoj so fotoapatrat da vidam, oti na fotoaparatot ne e samo ckrapaj, imas opcii da nemastis i trista drugi raboti.

Inaku naum super fotki imas ne e se losi ;)
Јас немам дигитален апарат, сакам да земам, ама среќа моја што се снадбив со SE K750i (го зедов со Доверба 24 од мајка ми) иначе слика немаше да видите од мене :)

Абе на темава пишува дека се ставаат фотографии а не коментари за секоја можна посебно. Мартин со доларот Фликс наум и све друго добро е се со сликите ама со коментариве напнувате сериозно има повеќе коментари него слики. Ајде малце повеќе работа помалку зборење да ја личи темава. Значи ако ви се свиѓа сликата на некој Кајганџија постојат повеќе начини за да се каже тоа.
1. Приватна порака
2. MSN MESSENGER YAHOO MESSENGER SKYPE и ред други бла бла IM програми
3. Репутација- може позитивно и негативно и да оставите коментар

Учтиво би ве замолил да не ја полните темата со коментари, значи позитивни негативни ватевр важно е да се види слика а не е толку важен коментарот.

oche5.jpg

Pelister665.jpg

eve i od mene uste edno zajdisoce nakaj pelisterot :)

Еве ми го дворот :)
22-04-07_1736.jpg

И сакам да ве прашам зошто на темава ставаТЕ (со исклучок на кекој):) слики со фотошоп ? :) Стварно е подобра каква што си е

od nekoja planina e fotografirana mislam ama super e fateno uste da bese so podobar kvalitet :)

zajdisonce2.jpg

i eve edno zajdisonce skopje :)

super tockest bas mi se dopaga tvojot stil na fotografija , odlicno e ;)

Охридеееееее, мој роден краааааај :)
DSC00204copy.jpg

Tina dobri ti se fotografiite samo malku poke ostrina i kontrast fali. I matrin super fotka si napravil, malku e nakrivo so ne e karakteristicen agol za priroda ama interesno e

i eve od mene nesto :) da ne bidi samo komentar

zajdisoncepefkohori.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom