Ваши дела, без помош на Photoshop (Стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
hm neznam zavisi od linkot , pojma nemam zosto ne ti ja pokazuva slikata, inaku ubava fotografija,mozi malku agolot da e nakoso ama dobro e, treba samo malku bogolem kontrast i po zivi boi, no toa zavisi od fotoaparatot, dali ima da se podesat manuelno tie raboti.

Potoa da kazam za fotografiite na Cool
Navisitina odlicni fotografii, se karakteriziraat so odlicen kontrast i super svetlo, interesna kompozicija. Mozi malku poveke da ekspirementira so razlicni agli no i vaka se super

Tarzan, ima navistina odlicen aparat profesionalen, no so toj fotoaparat, ocekuvav nesto mnogu podobro, mislam po umetnicka fotografija, obidi se da gi iskorostis site opcii na fotoaparatot, so nego se vadat neverovatni fotografii.

pretorzajdisonce1.jpg

I eve nesto moe fotografirano vo pretor so canon A 430

eve brat sea ke ti kazam deka mojata slika e fatena so sonyericsson w810i dodeka se vozev so avtobus so nad 100km/h i slikata e fatena vo oblasta Овче Поле !...inaku da vi kazam deka i jas sum iznenaden od kvalitetot na fotkata...ama imam uste nekoi slicni na ovaa ama niv ke gi prikacam pokasno
!:salut:

za Flix: abe brat...so standardnio objektiv e toa...nema pari za drug...ko kje kupam drug objektiv sigurno deka kje ima po-salam fotografii...sea moze i eos400d da zemam taka da... ajt...pisite so mislete...imam uste da vi dadam ako sakate...

Tarzan напиша:
za Flix: abe brat...so standardnio objektiv e toa...nema pari za drug...ko kje kupam drug objektiv sigurno deka kje ima po-salam fotografii...sea moze i eos400d da zemam taka da... ajt...pisite so mislete...imam uste da vi dadam ako sakate...

моето мислам дека го знаеш, не би ги чувала да одмарам очи ако не чинеа така???
вечна убавина

Attachments

• DSC04876aaa###.jpg
    DSC04876aaa###.jpg
    9,6 KB · Прегледи: 213
  • DSC04877kaj.jpg
    DSC04877kaj.jpg
    12,7 KB · Прегледи: 190
  • DSC04871kaj.jpg
    DSC04871kaj.jpg
    15,3 KB · Прегледи: 196
FLiX напиша:
Potoa da kazam za fotografiite na Cool
Navisitina odlicni fotografii, se karakteriziraat so odlicen kontrast i super svetlo, interesna kompozicija. Mozi malku poveke da ekspirementira so razlicni agli no i vaka se super

Ти благодарам за коментарите, инаку фотографиите се направени со Сони Т33:smir:

Coca-Cola1981 напиша:
моето мислам дека го знаеш, не би ги чувала да одмарам очи ако не чинеа така???
вечна убавина

ДАНКЕШЕН! :smir:

Tutkar navistina interesni fotografii, eksperimentiras so nizok agol,odnosno zabja perspektiva se vika tvojot nacin na fotografija, navistina se odlicni mi se dopagaat. Osven poslednata taka po prosecna e :)

Pa Nippi interesni fotografii, prvata e navistina dobra, interesen agol, samo ne e nesto spektakularno neboto . vtorata super abstrakt, ljubitel sum na abstraknata fotografija, a tretata taka taka prosecno . I ne slikaj so data burn , mene mnogu me nervira toa :) bezveza vnimanie privlekva :)

domatisemafor2copy.jpg

i eve go mojot semafor , isto imptovizirano domasno studio.

Нели рековме без фотографии "поминати" со Photoshop или друг софтвер за уредување? :wink:

Убавината е во природното и едноставното.

samo ramkata e vo ps nisto drugo, nema vo ps, i jas go cenam toa, i ako nema dobra osnova se razbira kolku da sminkas vo ps ne e toa toa.

фликс, ако само со фотографирање ги правиш сликиве-алал да ти е.
премногу изгледаат "про" за поверувам дека се фотографирани од аматер. светлината, боите наместеноста, па дури и доматот и овошјата не изгледаат како да се од тука. едноставно перфектно ми е -)
сакам да кажам, ако ги правиш ти, навистина, про си -)

Eve nesto najnovo sto sliknav

my.php

Можете да ги видите сите на моето портфолиот тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom