Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
divine напиша:Јас сум во групата што не им било убаво при првиот пат, па ме интересира, што е убавото? Ајде нешто образложете ми да сватам, дека ич не ми е јасно.
Eko1 напиша:ама пак јас сум машко.... нема пукање... цепење.... делење.... и други пропратни работи![]()
No pain, no game, знаешЃАВОЛЧЕ напиша:Ај дадете повеќе примери за БОЛКАТА дали ве болело, дали е тоа само првиот пат додека се скине хименот или боли при првите неколку пати...имам слушано секакви моабети....
Мене ми е многу страв од болката и сакам да видам како ви било на вас!
Исто као заб да ти вадат, смешна болка.ЃАВОЛЧЕ напиша:Ај дадете повеќе примери за БОЛКАТА дали ве болело, дали е тоа само првиот пат додека се скине хименот или боли при првите неколку пати...имам слушано секакви моабети....
Мене ми е многу страв од болката и сакам да видам како ви било на вас!
Тебе да не те депилирале, а не да те ебаале.Tanjushka напиша:Не да боли, корне!!!! Затоа секогаш велам и советувам првиот пат да биде со некој со кого си близок. Оти првиот (па и вториот, третиот пат), не го правиш тоа од задоволство, туку за да бидне работата, за да се искине кожичката ко што треба. Со денови потоа не можев ниту да одам нормално. Како да си се качувал на Водно без кондиција.
Прв ми беше мојот непрежален Д. Беше трпелив и нежен.:wub:
vardarce напиша:Исто као заб да ти вадат, смешна болка.
Тебе да не те депилирале, а не да те ебаале.