Suvopi4est
The One & Only
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 148
- Поени од реакции
- 18
хахах 100,1 % сигурен ... Барем по гласот она бешеСигурен си дека неа ја кинеше???![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахах 100,1 % сигурен ... Барем по гласот она бешеСигурен си дека неа ја кинеше???![]()
Со женскава одам 1 година..не сакам на тој начин..
Аха....хахахах ме насмеа..се факаме и тоа многу..за се ..и на голо..ама кога ќе дојде збор за секс знам дека на сите женски им е страв..и тоа ми беше .шо да напраам
![]()
хахахах ме насмеа..се факаме и тоа многу..за се ..и на голо..ама кога ќе дојде збор за секс знам дека на сите женски им е страв..и тоа ми беше .шо да напраам
![]()
:helou:Може ли некој да ми каже шо може да се направи за првиот секс за да се опушти девојката? И да ми објасни каков е првиот секс..се што треба да биде кажано да ми го каже![]()
Шубо ќе им мирисаат здивовите од мексиканскиот чипс, мх мх мх.Брат купи некој шампањ ,напраи некој мексички чипс, викнија кај тебе, пушти музиче тивко,многу тивко ( по можност некои балади од старине 90') ... и нема кај да бега веруј а и башка убав гест е...:salut: