Вашето катче во домот

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување
Мојата соба. Таму спијам, дремам на компјутер, читам книги, слушам музика, размислувам, некогаш дури и јадам. По природа не сум многу отворена личност, па најубаво ми е кога сум сама во собата со часови. Кога некој ќе влезе и ќе ми го поремети тој мир се нервирам. Собата е голема, со голем кревет, 2 компјутери и еден телевизор кој многу ретко го вклучувам. 2 огромни плакари и многу книги. За ништо на светот не би ја дала. Е сеа ми смета една работа, што кога се пресоблекувам(а ме мрзи да ги спуштам ролетните) комшиите слободно можат да видат што правам.

Мојата соба. Таму спијам, дремам на компјутер, читам книги, слушам музика, размислувам, некогаш дури и јадам. По природа не сум многу отворена личност, па најубаво ми е кога сум сама во собата со часови. Кога некој ќе влезе и ќе ми го поремети тој мир се нервирам. Собата е голема, со голем кревет, 2 компјутери и еден телевизор кој многу ретко го вклучувам. 2 огромни плакари и многу книги. За ништо на светот не би ја дала. Е сеа ми смета една работа, што кога се пресоблекувам(а ме мрзи да ги спуштам ролетните) комшиите слободно можат да видат што правам.
Оф-Шта је лепо нек се види, п.с комшивке ти да не си ? :D

Не, не сум, зошто бе да почнам да си ги спуштам ролетните?:D
Па обично манијачам едно комшивме 17-18 годинки ама каква ееееееееееееееееее, штета што е бизизи и пеперутка од цвет на цвет :D

Па обично манијачам едно комшивме 17-18 годинки ама каква ееееееееееееееееее, штета што е бизизи и пеперутка од цвет на цвет :D
еее па и ти...манијачи си слободно, не ќе ја земаш за жена;)

еее па и ти...манијачи си слободно, не ќе ја земаш за жена;)
Епа си манијачам, кога како ама особено навечер поубаво се гледа пошто и е пуштена ламбата во собата а надвор темно е иииии каков контраст еј..ко чоколадо и ванила (твојот ник ме инсирираше на изрекава за контрастов) :D

Скроз исто, само што кога јадам сам јадам во детска :)

Со што се занимаваш чичко анчо ? :)
се сам си правам,за се ме бива.
еве спална,дневна,кујна се е од мене рачна изработка и супер е,само душекот е купечки,и тие што го донесоа,ми викат од кај ја зема кујната,или така нешто ,јас викам сам ја направив,и одма ми понудиа кај нив да сум работел,да сум давал скици и сл.
инаку објаснив за хобито во „Економија“- колекционерство за тоа повеќе време трошам во подрум.

се сам си правам,за се ме бива.
еве спална,дневна,кујна се е од мене рачна изработка и супер е,само душекот е купечки,и тие што го донесоа,ми викат од кај ја зема кујната,или така нешто ,јас викам сам ја направив,и одма ми понудиа кај нив да сум работел,да сум давал скици и сл.
инаку објаснив за хобито во „Економија“- колекционерство за тоа повеќе време трошам во подрум.
Секоја чест..секоја чест :cuc: Иначе и јас имам мерак по такви рабои летви штици даски..ама компјутериве некако многу ме занемарија во последно време..Само што во последно време поминувам со дедо во гаража со коли мотори и по некоја даска неќна му правевме кукичка на питбулчето леа :) И добра испадна :)

Скроз исто, само што кога јадам сам јадам во детска :)

Јас скоро СЕ правам пред компјутер. Само вака нешто за мене:

best-computer-desk-ever_o_274941.jpg

Омилено катче од домот? Ако би морал да изберам, би ја одбрал мојата канцеларија. Јебига, доста беше да се вика соба, посекако во неа само работам нешто... од денес ќе ја викам канцеларија. Мада, многу, многу подобро се осеќам во дворот.

Многоо си гу сакам собу.И нонстоп сам си туја.Иду у дневну само да еду и тој е тој и к'д читам у двор.Иначе соба ми е раај,све по мој укус уредено и мои креативни досетке на свак корак :love:

Сите соби, но посебно мојата соба, се си имам во неа, а нај битен ми е прозорецот кој речиси цел ден ми е отворен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom