Вашето катче во домот

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување
Мојата соба. :cool: Никој не ја обожава, преку лето е многу топла, во зима е многу студена. Сите одбегаваат да седат подолго време, така да, ептен си е моја. :cool:
И кај мене е таква :pos:
--- надополнето: 5 август 2012 во 13:56 ---
Ајде се ќе се среди и на мене така ми викаат. :D
Најтрагично е што јас сам си викам:pos:

Собата, лето топла во зиме ладна барем од тоа неам мака особено катче во собата бирото и ми е премногу натрупано..премногу, друго место ми е градината ептен ја обожавам само што наскоро ке се реновира куќата и ке ја снема..:)

П.С Дајте некојка слика од некои интересни места и слично :)

мојата соба.
тука можам со саати да си седам и да размислувам за се и сешто. башка на многу убаво место се наоѓа во куќата, затоа што малку заликува на лавирит (куќата) ова место е навистина феноменално. малку е "скриено " и е многу топло и во зима е најтоплото место во куќава, а да не правиме муабет за во лето. ама мое собче си е и не го давам за ништо.
и можам да спомнам и ДО куќа дека поминувам голем дел од денот, значи не ПРЕД куќа, не ЗАД куќа тука ДО куќа (само од едната страна, а од другата живеат "цигани" секако не вистински, ја така си ги викам и не обожавам воопшто да стојам таму). има жива ограда и малку лозје и цело место е некако скриено, никој не те замара, стварно е супер.
:)

Или во мојата соба или позади во двор,исклучиво навечер каде моеш да го видиш убаво небото со сите звезди на него,да зјапаш и да размислуваш.
Што не повикуваш духови или самовили?Таман временце за тоа!:coffee:Или земи барем напиши некоја книга инспирација имаш!:гик:
--- надополнето: 5 август 2012 во 16:14 ---
Собата, лето топла во зиме ладна барем од тоа неам мака особено катче во собата бирото и ми е премногу натрупано..премногу, друго место ми е градината ептен ја обожавам само што наскоро ке се реновира куќата и ке ја снема..:)

П.С Дајте некојка слика од некои интересни места и слично :)
Муахахаха не си втор!
Иначе еве некои слики..
Women-sitting-on-beach-lrg.jpg
romantic-dinner-setting-by-mikewade.jpg
1600x680_6429_The_Cartographer_2d_illustration_steampunk_candle_light_moon_book_dark_old_man_fantasy_picture_image_d.jpg

Romantic-atmosphere-created-by-Kinetic-Lighting.jpg

Romantic-atmosphere-at-night.jpg
Romantic-Bath-286922.jpg

Но за мене ништо не е совршено без:
cute-cookies.png
cute-christmas-cookies_1024x768_17306.jpg

muffin3.jpg
muffins.jpg

Дневна соба ако може да ја наречам тоа. Таму ме израсна мојата баба и таму останав да си седам. Иако секогаш има движење поради тоа што е на првиот спрат, но мене тоа не ми смета воопшто. Напротив мене бучавата ме инспирира, движењето на моите дома се повеќе ја зацврстува мојата концентрација врз тоа што го работам. Јас сум научен да учам додека околу мене има галама и со пуштен ТВ над глава. Без бучава не можам да учам и мислите ми бегаат на страна. Моето катче е просто, старовремско и доста скромно. Еден кревет на кого имам направено дупка, поради тоа што по цели денови само лежам. Мојот лап топ на едно малечко дрвено масиче, телевизор кој ретко го уклучувам и секогаш една книга над печката на струја. Таа 1/4 од собата ми е доволна и не ми треба ништо повеќе. а и да ми треба ме мрзи да побарам. Иако имам своја детска соба, премногу малце време имам поминато таму. :)

мојата соба.. Тука си го имам компјутерот поврзан на тв во комбинација со хбох на тв и дупли кревет.

Што не повикуваш духови или самовили?Таман временце за тоа!:coffee:Или земи барем напиши некоја книга инспирација имаш!:гик:

Абе ако е навечер и е во двор каде небото е прекрасно а ладното ветре е секогаш добредојдено не значи дека повикувам духови ебате:pos::pos:
Ств е кул,пробајте :D

Абе ако е навечер и е во двор каде небото е прекрасно а ладното ветре е секогаш добредојдено не значи дека повикувам духови ебате:pos::pos:
Ств е кул,пробајте :D
I have tried, па пробај со самовили бре, може некоја секси ќе дојде!Или напиши некое романче! ;)

I have tried, па пробај со самовили бре, може некоја секси ќе дојде!Или напиши некое романче! ;)
Абе ако те бидува за пишување пишувај,мене не ме бива ;)

Патем чекај си ти некој секси штоидасакаш да ти дојде :D:pos:

Моето катче во домот:
stock-photo-man-in-front-of-computer-screen-dark-night-room-and-blue-light-11514280.jpg

Вака нешто, само замислете девојче на местото на дечкото од сликата. :D

Моето слично катче :D
Ihzwe.jpg

ilMsF.jpg

Because using only one computer is for bitches :D :D

ON :

Иначе мое омилено место е мојата соба, тука ми е компјутерот и се останато што ми треба, единствено во дневната за јадење, гости и гледање на големиот телевизор кога има нешто на HD :)

Мојата соба. Понекогаш е растурена и изгледа како стадион после фудбалски натпревар само што наместо ѓубре има алишта и штикли ама јас сепак си ја сакам најмногу, тука уживам, размислувам, слушам музика по цели вечери, разговарам со дечко ми на телефон... I love my room! :love:

Because using only one computer is for bitches :D :D

ON :

Иначе мое омилено место е мојата соба, тука ми е компјутерот и се останато што ми треба, единствено во дневната за јадење, гости и гледање на големиот телевизор кога има нешто на HD :)
Скроз исто, само што кога јадам сам јадам во детска :)
подрум.
невообичаено но вистинито
мојте пријатели се: менгемето,чеканот, бонсекот,турпијата и друго.
Таму покрај овие работи сум најисполнет,најсигурен и најпродуктивен.
Поради тоа и наскоро го менувам станов,за друг со поголем подрум.
За некого е живот можеби масата и канцеларијата,потписот и печат,
ама за мене алатот и „еснавот“ се: живот и надеж за живот
како за ѕидарот што се мистријата и висакот.
Не уживам на седенки,пиенки и телевизија (освен сега ова зараза компј.)
Покрај наведената занимација-хоби,работа, сакам да прочитам и некоја книга колку што би одвоил време за тоа.Но некогаш и се заборавам.
Е за шах би седнал било каде,но не остана веќе „народ“ и за тоа.
Со што се занимаваш чичко анчо ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom