B
black angel
Гостин
iako e na pocetok mn mi e slatka samo si se slapkame nikoj ne me svaka podobro od nego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Haha.. Misli si teka taa ne.. Go znaes ona "zakonot na karmata" ?? Heee..Мојата е таква што трае веќе 11 години, ама си ебкам и на страна, а таа не.
Zimi se dosega ne sme imale nikakva ona seriozna karanica, se razbirame, se soglasuvame, si veruvame i nikogas ne ni e dosadno koga sme zaedno na bilo koj nacin.Deckoto mi e eden vid na begstvo od se bidejki eve na primer koa se karam so nekogo ili pa koa ke me iznervira nekoj sekogas ke praam muabet so nego ke si se iskazam on ke me islusa, ke mi dade sovet i znae kako da me smiri.Vazno e toa so i dvajcata se pocituvame megusebno, iame golema smisla za humor toa mora da se priznae i nikogas ne gi slusame drugite sto mislat za nas ili takvi raboti.Si ziveeme eden za drug i taka funkcionirame i se so treba praime eden za drug za da bideme srekni...mozebi zvuci nekako nerealno no stvarno e taka...

:back::back::back::back::back::back::back::back::back::back: