Вашата ташна!

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување
Обожавам ташни!!:vozbud::vozbud:
Во неа чувам:
-клучеви
-новчаник
-мобилен
-дигитална камера(никогаш незнаеш кога ке ти затреба)
-пенкала/моливи
-USB
-пудра
-маскара(2)
-креон(2)
-сјај за усни
-лабело
-ластичиња

и тоа..ако ми текни нешто друго,ќе допишам

:helou:

mobilen, klucevite, novcanik, sjaj za usta, maskara, paloma, vlazni maramici, naocarite(ili u tasna ili na glava) parfemce malo i penkalce

-Мобилен
-пари
-дигитален апарат
-клучеви
-сјај за усни
... ваљда тоа е тоа :helou:

Моментално в ташна носам : новчаник, крем за раце, клучеви, маскара, сјај за уста и лабело, огледалце, мобилен, усб, аналгини и орбит :kesa:

носам мало ранче а во него има новчаник,клучеви креон,маскара,лавело,наочари за сонце и се друго по потреба:pipi:

u mojata tasna ako mozam da ja kazam stoi novcanik , mobilen , krem za race , labelo i kondomi za sekoj slucaj :vozbud:

Сакам мали ташнички и не носам све и свашта во неа..практична сум баш.

- мобилен
- новчаник
- несесерче мало со најосновна make up (пудра,сјај за усни,римел)
- парфемче мало
- огледалце со чешалче
- влажни марамици
- клучеви

Го носам најосновното и секогаш знам што има во неа. :D

Новчаник секако, мобилен, лабело, огледалце, палома, влажни марамчиња, слушалки, клучеви и мастики. Тоа е тоа.
За на факултет, тетратка и 2-3 пенкала носам секогаш, често знам и некоја книга да завлечкам.
И шише за вода имам скоро секогаш.

У глобала ниедна не мрда без сјајот за усни :)
Кај мене се сите ташни гломазни и затоа има место секогаш за уште нешто, почнувајки од мејкап несесерот, клучевите, паломите, венторите, течноста за леќите (туба од полкило :icon_mrgr: ), огледалцето, новчаникот, тубиче парфем, пенкалото (обавезно) завршувајки до таблетот и неговиот адаптер, Често носам стегачи за коса, слушалки од мобилнио и чешел.
Десното рамо ми е подгрбавено веќе.. а не дај боже да ми звони телефонот..или да барам упаљач..потрагата трае со векови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom