Вашата прва тепачка

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.480
Поени од реакции
6.161
Знам знам тапа тема ама ете од досада
-Зашто се степавте
-кој победи
-ако не се сеќавате кажете за друга тепачка

Најверојатно зашто некој ми ја земал играчката. Не памтам, веројатно сум имал 2-3 години.

Епа еве јас како се сум се степал
За жал не се сеќавам ама еве
Имаше едно дете од одд кое цело време ме нервираше јас се седам на клупата овој нешто му тропаше муцката и ми рече нешто не се сеќавам мислам беше кучка ја турнав наставничката во ѕид му зачукав бокс клоци и еднаш со сета сила во срце тој само со клоци маваше ама после се вредеше ми викаа родители уште што не детево пак провоцираше и му реков ќе те убијам веќе не ме чепка
Мислам дека морам да го сменам името на темато

Мислам 3-4 одделение беф и имафме родителски, чекафме надвор дур траеше родителската и едно шанкуре почна да ми ја шутка чантата. Го замаваф 2-3 пати со сета-сила и ваљда му пукна капилар од носот па ко чешма почна да му течи. Почна да плачи ко пи*ка, не од шо го болеше туку внимание да привлечи... Ко излегоја сите од училницa, ужас... мајками си мислеше зини земјо голтни ме.

Не знам кога сум се степал прв пат, ама знам дека повеќе од 10 години не сум учествувал во такво нешто.
А не сум стар чоек :D

Ne se sekavam na prvata ali se sekavam na poslednata,club Midnight za stara nova godina 2009,,opsta tepacka vnatre,jas i moj drugar so 5-6...koj bil togas tamu nema sansi da ne znae za toa.A za detali ne bi razgovaral,samo mozam da kazam deka bese dosta krvava borba vo koi i zenski duri stradaaa oti togas ne gledas koj mavas,mavas sve sto ti izlaga pred oci.
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 17:08 ---
*protiv 5-6*

Од несериозните, бев четврто и еден шупак ми мавна заушка и ми опцу мајка, што беше доволно за да го раскрварам од боксови и подоцна дојде со татко му кај мене до дома, и татко му дополнително го тепаше.

Прва од „посериозните“, во седмо, од друго школо дојде еден „силеџија“ и се дереше нешто и ми викаше „стој на една нога да не те ишутирам “ .
И ја не стоев.
И он ми повтори, и ја пак не стоев.
И после ми мавна клоца.
И пак не стоев.
И ми мавна уште една клоца.
И се свртев и му мавнав ја клоца, и дојде еден од неговите „другарчиња“ и ме фати за врат.
И другиот , од другарчињата негови, што патем беше оној, алфа-силеџијата, рече „остај го бе, фер нека е , 1 на 1 “
И го остави.
И беше фер, беше фер кога му го скршив носот, беше фер кога му го помодрев окото и беше фер кога го клоцав доека беше у крв на земја.
Не беше фер што после примив неколку клоци и боксови од другарчињата му, ама поминав со модрици и раскрварена рака, така да прилично океј.

Еве мене ми текна сега на крај година од 6 одд имаше едно ѓубре (сега тој не учи во моето школо го избркаа фала богу)
Вака беше тој дојдие кај мене бо училна почна да јаде гомна(предходно нешто се закачнавме)јас имам стап во раката од оние хамерите овој нешто ме турна
јас со стапот во глава се скрши овој ме турна јас со сета сила 2 шамара имаше присти (и нешто како топченца му излегоа од едната страна) и пичево од што неможе да ме удри ме гребеше ко мачка да беше :ROFLMAO: и го удри со бокс во нос и после избега од што сум го удри со стап му било модро ко модар патлиџан

Прва забаваче, последна четврто одделение.

All won :D

@Dragonborn122 сега осмо одделение си?

Еве мене ми текна сега на крај година од 6 одд имаше едно ѓубре (сега тој не учи во моето школо го избркаа фала богу)
Вака беше тој дојдие кај мене бо училна почна да јаде гомна(предходно нешто се закачнавме)јас имам стап во раката од оние хамерите овој нешто ме турна
јас со стапот во глава се скрши овој ме турна јас со сета сила 2 шамара имаше присти (и нешто како топченца му излегоа од едната страна) и пичево од што неможе да ме удри ме гребеше ко мачка да беше :ROFLMAO: и го удри со бокс во нос и после избега од што сум го удри со стап му било модро ко модар патлиџан

Оваа од лани значи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom