Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Не жалам за грешките, жалам дека не можам да ги попрам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најголема грешка во животот е што дозволив да паѓам на слаткоречиви зборови за после да дочекам нож (метафорички). И никогаш нема да си опростам што секогаш другите многу повеќе ги ценев, дури и преценував, а себе никогаш не се ценев и секогаш се потценував. Од тоа произлегоа тооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолку многу грешки.
Исти случај само што проблемов е што ја неможам да се сменам... Уште сум таков... Секогаш гледам на другите да им угодам, да им биде се како што треба и се тоа, а на крај кога некогаш ќе дојде за мене никој ни ми помага ни нешто се труди да направи ни ништо... глупо е знам ама што да правам...Исто :/ + денес повекето се каат за работи што ги направиле а ја се каам за работи што не ги направив, губејки време и посветувајќи внимание за другите т.е. гледав на сите да им е ок а себе кој ме е*е, а што е најтрагично не ни размислував дека еден ден ке биде доцна... тешка животна грешка![]()