Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

)) ама не се жалам. Не ја иам исчешлано незнам колку време, не е оштетена а се пеглам доста често, незнам шо ќе беше ова квалитет. Порано носев стално машка фризура, кратка, сеа ја пораснав и не ја шишам ма прашање да е на живот и смрт. Ме нервират на топлово ама ја фаќам во реп.. Нешо во последно време почна да се бушавит, не ме слушат ич. Пред 2 недели негде го ишишав расцветаниот дел, значит пола коса
))) малце поплакав ради изгубениот труд ама сите ми рекоја дек не ми се познават така да ќе им вервам ихихи.
Ако има некој расположен нека пише.Користам регенератор за обновување на влакната и силиконски капки за да не ја изгорам многу при пеглање, како и за поубав, посјаен изглед на косата. Од време на време и разни балсами..
Не ја пеглам јас косата,немам потреба,а регенератор ставам и силиконски капки ставам ама залудно е за против опаѓање.Проблемот е што мене во моментов ми треба некое друго решение,постоечкиве се без ефект.
Види вака...коса може да паѓа од многу причини и фактори.Претопсатвувам сите ги знаеме...освен ако не ти е генетски,има еден ,,салон,,кај под скенер може доста ефикасно да се утврди зашо ти паѓа косата.Дечко ми беше таму и му кажале дека му паѓа зашо му е многу мрсна,нешо било таму зачепено,и се се видело на тој скенерот,така да боље ти е да си видиш.Иначе тој салон се наоѓал негде кај стара рампа,ама сега незнам точно кај,во теков на вечерва ке кажам поточно,само да го прашам дечко ми.:wink: