Не ја пеглам јас косата,немам потреба,а регенератор ставам и силиконски капки ставам ама залудно е за против опаѓање.Проблемот е што мене во моментов ми треба некое друго решение,постоечкиве се без ефект.Користам регенератор за обновување на влакната и силиконски капки за да не ја изгорам многу при пеглање, како и за поубав, посјаен изглед на косата. Од време на време и разни балсами..
Види вака...коса може да паѓа од многу причини и фактори.Претопсатвувам сите ги знаеме...освен ако не ти е генетски,има еден ,,салон,,кај под скенер може доста ефикасно да се утврди зашо ти паѓа косата.Дечко ми беше таму и му кажале дека му паѓа зашо му е многу мрсна,нешо било таму зачепено,и се се видело на тој скенерот,така да боље ти е да си видиш.Иначе тој салон се наоѓал негде кај стара рампа,ама сега незнам точно кај,во теков на вечерва ке кажам поточно,само да го прашам дечко ми.:wink:Не ја пеглам јас косата,немам потреба,а регенератор ставам и силиконски капки ставам ама залудно е за против опаѓање.Проблемот е што мене во моментов ми треба некое друго решение,постоечкиве се без ефект.
Види вака...коса може да паѓа од многу причини и фактори.Претопсатвувам сите ги знаеме...освен ако не ти е генетски,има еден ,,салон,,кај под скенер може доста ефикасно да се утврди зашо ти паѓа косата.Дечко ми беше таму и му кажале дека му паѓа зашо му е многу мрсна,нешо било таму зачепено,и се се видело на тој скенерот,така да боље ти е да си видиш.Иначе тој салон се наоѓал негде кај стара рампа,ама сега незнам точно кај,во теков на вечерва ке кажам поточно,само да го прашам дечко ми.:wink: