Вашата коса...

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
ja koristam loreal i stvarno e dobar. a isto stavam i pena od nivea. vsusnost sega gledam nisto da ne stavam oti mn prvut mi se praj

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
..Пери носи секој ден по два пати.. ќе се распаднит еден ден.

:)))) прозирна е мојава веќе.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Почна да ме нервира, ќе ја фарбам плава. Жими се.
Да ми одговара со паметот. retarda:

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Страдната во фаза на растење е. Секој Божји ден ја тријам со шампон, па со регенератор. Во спротивно се формира мини-масна рафинерија:)
Иначе,пошто ме нервира (јебига цел живот со двојка сум се шетала) ја собирам во некоја селска заврзламична штипалска заедница и сум прав идиот:)

Али ќе ја пуштам до г'з и после во селска плетенка ќе си ја чувам. Тралалала:)

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Цитат:
Напишано од Чек Он Ит
Вака ...
Каква боја на коса имате?

Темно кафеава
Цитат:
Напишано од Чек Он Ит
Дали таа е вашата природна боја?

Да , ако ја имам фарбано 5 пати во живот
Цитат:
Напишано од Чек Он Ит
Кратка,медиум или долга коса имате?

Долга , до долниот дел на грбот
Цитат:
Напишано од Чек Он Ит
Дали експериментирате со изгледот навашата коса или како и секогаш?

Ретко , повеќе ја негувам и можи нешто малце да сменам , пример шишки или нешто во тој стил , косата мие дел од мене и не си играм со неа.

Член од
16 јуни 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Porano stavav sekakvi cuda na kosata i za malku ke mi otpadnese.Sega stavam maska za kosa Dove i bidejki ja peglam sekoj den koristam i silikonski kapki i nisto poveke zatoa sto prethodno ke mi otpadnese od site stvari sto gi stavav.A inace obozavam da eksperimentiram so frizurata.Sum bila plava,crna,satirana,duri ednas bev i zelena,ama posle morav da se isfarbam pak kafeava zatoa sto klasnata ne me primase na cas.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Ооо колку си ја обожавам.
Редовно ја стрииижам и после ми е природно бушава и мавната, таман ко шо сакам. Користам само шампон и пена за коса.
Сакам да се мавнам црвена или црна или зелена или виолетова, ууууууу, само уште маааалце.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
jas so znam imam mnogu specificna kosa kako tel mi e :) najcesto kratko se strizam ama ne mnogu, koristam samponi za omenknuvanje na kosata :) i vosok najcesto za fruzirce :)

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Си ја сакам во последно време бе. Имав розови прамени (напред скоро цела ми беше, под шишки и задните прамења) ама сеа станаја бели ;))) ама не се жалам. Не ја иам исчешлано незнам колку време, не е оштетена а се пеглам доста често, незнам шо ќе беше ова квалитет. Порано носев стално машка фризура, кратка, сеа ја пораснав и не ја шишам ма прашање да е на живот и смрт. Ме нервират на топлово ама ја фаќам во реп.. Нешо во последно време почна да се бушавит, не ме слушат ич. Пред 2 недели негде го ишишав расцветаниот дел, значит пола коса ;)))) малце поплакав ради изгубениот труд ама сите ми рекоја дек не ми се познават така да ќе им вервам ихихи.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
од пусти мерак да користам се што ставаше сестра ми,ми се упропасти кожата на главата и сега се чудам што да купам за да се вратам во нормала.Косата ми е супер али кожата,катастрофа.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Луѓе дај помагајте како ли да беше онаа маската против опаѓање на косата со витаминските апули или кажувајте друг спас,ова веќе не бива.Ме тешеа дека секоја коса имала период на паѓање,ама ако продолжи овој период кај мене ќе следи период на носење перика.:tapp:Ако има некој расположен нека пише.

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Користам регенератор за обновување на влакната и силиконски капки за да не ја изгорам многу при пеглање, како и за поубав, посјаен изглед на косата. Од време на време и разни балсами..

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Користам регенератор за обновување на влакната и силиконски капки за да не ја изгорам многу при пеглање, како и за поубав, посјаен изглед на косата. Од време на време и разни балсами..
Не ја пеглам јас косата,немам потреба,а регенератор ставам и силиконски капки ставам ама залудно е за против опаѓање.Проблемот е што мене во моментов ми треба некое друго решение,постоечкиве се без ефект.

N

NightFuneral

Гостин
Не ја пеглам јас косата,немам потреба,а регенератор ставам и силиконски капки ставам ама залудно е за против опаѓање.Проблемот е што мене во моментов ми треба некое друго решение,постоечкиве се без ефект.
Види вака...коса може да паѓа од многу причини и фактори.Претопсатвувам сите ги знаеме...освен ако не ти е генетски,има еден ,,салон,,кај под скенер може доста ефикасно да се утврди зашо ти паѓа косата.Дечко ми беше таму и му кажале дека му паѓа зашо му е многу мрсна,нешо било таму зачепено,и се се видело на тој скенерот,така да боље ти е да си видиш.Иначе тој салон се наоѓал негде кај стара рампа,ама сега незнам точно кај,во теков на вечерва ке кажам поточно,само да го прашам дечко ми.:wink:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Види вака...коса може да паѓа од многу причини и фактори.Претопсатвувам сите ги знаеме...освен ако не ти е генетски,има еден ,,салон,,кај под скенер може доста ефикасно да се утврди зашо ти паѓа косата.Дечко ми беше таму и му кажале дека му паѓа зашо му е многу мрсна,нешо било таму зачепено,и се се видело на тој скенерот,така да боље ти е да си видиш.Иначе тој салон се наоѓал негде кај стара рампа,ама сега незнам точно кај,во теков на вечерва ке кажам поточно,само да го прашам дечко ми.:wink:

Фала однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom