Вашата девојка по професија е доктор уролог

Прегледај го приврзокот 234212

Овој пријателе бил попаметен од тебе и мене и сите на форумот.

Од тебе да се биде попаметен не е некакво достигнување. Пријателе. Не треба да бидеш Сократ за тоа.

Гледаш @Natan 3.0 , веднаш се приметува кога сакам да навредам некого, овој пат со вистината.
Автоматски споено мислење:

До срцето и душата.....што наводно не постојат :LOL:

Јас сум визуелен тип, не правам пристап спрема редици букви на жолта позадина.

Од тебе да се биде попаметен не е некакво достигнување. Пријателе. Не треба да бидеш Сократ за тоа.

Гледаш @Natan 3.0 , веднаш се приметува кога сакам да навредам некого, овој пат со вистината.
Од мене секој е попаметен и тука си во право, се имам осознаено колку сум глуп, него вакви еготрипчиња ко тебе шо мислат дека нешто знаат па и ќе им солат памет на другите ми се интересни... дур се фати за нешто толку апстрактно ко душа..

Ве викам... Никогаш Северна Само Македонија!.. ко хоби сте ми...

Vidi Bodi. Znaes i samiot. Ne e lesno da si dusa koja nema tlo pod nozete. Toa dobro go znaes. Zatoa taa koga e manifestira kako telo fino lepo usidrena gravitaciono na tloto si se osekja na sigurno. Zatoa taa se negira sebe. Polesno e da sme senki.
P.S. Sho mi e mene denes? Kaj mi zaginala romantikava? Aj idam na sonce malku da si ja povratam.

Јас сум визуелен тип, не правам пристап спрема редици букви на жолта позадина.
Највеќе ти прилегаат теми за кладионици....не дека си глуп, туку ароганцијата не ти дава да се искажеш како треба :)

Навистина не ми беше цел да те навредам. Јас кога се обидувам да навредам некого, верувај ми дека веднаш се познава. Плус јас не сум женомрзец, напротив имам високо мислење за нив, само не од феминистички причини.

Не си женомрзец, но не пропушташ да се расфрлаш со генерализации од типот дека жените во суштина не се многу бистри, треба да се држат до манџата и дека патот до машкото срце, кој води преку стомакот, е најбитниот кој треба да го изодат во животот. Некако... неконзистентен си ми.

П.С. За да се почувствувам и најмалку навредено или загрозено од опонентот, треба да одржи некакво ниво во аргументацијата и да ме убеди во своите тврдења, а не да оди во некакви ад хоминем напади (тоа сите гу умееме).

П.П.С. Ми беше прилично забавно дур вака те вртев во круг, наведувајќи те да се обидеш да ми докажеш нешто за кое, многу природно, не можеш да ми приложиш докази. Kudos за трудот. (y)

Последно уредено:
Не си женомрзец, но не пропушташ да се расфрлаш со генерализации од типот дека жените во суштина не се многу бистри, треба да се држат до манџата и дека патот до машкото срце, кој води преку стомакот, е најбитниот кој треба да го изодат во животот. Некако... неконзистентен си ми.

П.С. За да се почувствувам и најмалку навредено или загрозено од опонентот, треба да одржи некакво ниво во аргументацијата и да ме убеди во своите тврдења, а не да оди во некакви ад хоминем напади (тоа сите гу умееме).

П.П.С. Ми беше прилично забавно дур вака те вртев во круг, наведувајќи те да се обидеш да ми докажеш нешто за кое, многу природно, не можеш да ми приложиш докази. Kudos за трудот. (y)

Ми се сврти во главата колку ме вртеше во круг. Срцка.

Vidi Bodi. Znaes i samiot. Ne e lesno da si dusa koja nema tlo pod nozete. Toa dobro go znaes. Zatoa taa koga e manifestira kako telo fino lepo usidrena gravitaciono na tloto si se osekja na sigurno. Zatoa taa se negira sebe. Polesno e da sme senki.
P.S. Sho mi e mene denes? Kaj mi zaginala romantikava? Aj idam na sonce malku da si ja povratam.

Тука сум у двојба....нешто како Исус што се мислел.
29. Jesus said, "If the flesh came into being because of spirit, that is a marvel, but if spirit came into being because of the body, that is a marvel of marvels.

Ми се сврти во главата колку ме вртеше во круг. Срцка.
Сега ја усра брат :facepalm:

Тука сум у двојба....нешто како Исус што се мислел.
You're disapointing me brother. Isus ne se mislel (filmal), inaku ne ke bil Hrist. On bil mnogu jasen kako sunce.
Tuku ne e bitno koj so rekol. Bitno e so si u dvojba. Idam jas da se konsultiram malce so romanticniot Isus - Sonceto. ;)

:(

За твоите интелектуални капацитети и редовна нормална работа е премногу, мачно ќе ти биде и хоби да имаш.
Почнувам да те гледам ко месија некој... ко ние просечните мајмуните видовме мајмун шо знае да збори....

Масон да не си?

Почнувам да те гледам ко месија некој... ко ние просечните мајмуните видовме мајмун шо знае да збори....

Масон да не си?

Батали, пријател. Ретко досадна појава си, ме мрзи дури и да те навредувам. Скроз си неинтересен, банален до посер.

Батали, пријател. Ретко досадна појава си, ме мрзи дури и да те навредувам. Скроз си неинтересен, банален до посер.
Барем ќе имаш полесно празнење со мене... ај батали и ти, сем ако се смилуваш уште некое масонско окултно знаење да ни споделиш... да не илуминираш шо би рекле вие.....

Барем ќе имаш полесно празнење со мене... ај батали и ти, сем ако се смилуваш уште некое масонско окултно знаење да ни споделиш... да не илуминираш шо би рекле вие.....

Наместо да те илуминира, тебе треба некој да те уринира.

Дај не лупетај глупости, прав пролив си на форумот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom