- Член од
- 15 февруари 2020
- Мислења
- 104
- Поени од реакции
- 142
Добар ти е овој пристап...обично функционира.![]()
Пристап до што?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар ти е овој пристап...обично функционира.![]()
До срцето и душата.....што наводно не постојатПристап до што?
До срцето и душата.....што наводно не постојат![]()
Од мене секој е попаметен и тука си во право, се имам осознаено колку сум глуп, него вакви еготрипчиња ко тебе шо мислат дека нешто знаат па и ќе им солат памет на другите ми се интересни... дур се фати за нешто толку апстрактно ко душа..Од тебе да се биде попаметен не е некакво достигнување. Пријателе. Не треба да бидеш Сократ за тоа.
Гледаш @Natan 3.0 , веднаш се приметува кога сакам да навредам некого, овој пат со вистината.
Највеќе ти прилегаат теми за кладионици....не дека си глуп, туку ароганцијата не ти дава да се искажеш како требаЈас сум визуелен тип, не правам пристап спрема редици букви на жолта позадина.
Навистина не ми беше цел да те навредам. Јас кога се обидувам да навредам некого, верувај ми дека веднаш се познава. Плус јас не сум женомрзец, напротив имам високо мислење за нив, само не од феминистички причини.
Не си женомрзец, но не пропушташ да се расфрлаш со генерализации од типот дека жените во суштина не се многу бистри, треба да се држат до манџата и дека патот до машкото срце, кој води преку стомакот, е најбитниот кој треба да го изодат во животот. Некако... неконзистентен си ми.
П.С. За да се почувствувам и најмалку навредено или загрозено од опонентот, треба да одржи некакво ниво во аргументацијата и да ме убеди во своите тврдења, а не да оди во некакви ад хоминем напади (тоа сите гу умееме).
П.П.С. Ми беше прилично забавно дур вака те вртев во круг, наведувајќи те да се обидеш да ми докажеш нешто за кое, многу природно, не можеш да ми приложиш докази. Kudos за трудот.![]()
Vidi Bodi. Znaes i samiot. Ne e lesno da si dusa koja nema tlo pod nozete. Toa dobro go znaes. Zatoa taa koga e manifestira kako telo fino lepo usidrena gravitaciono na tloto si se osekja na sigurno. Zatoa taa se negira sebe. Polesno e da sme senki.
P.S. Sho mi e mene denes? Kaj mi zaginala romantikava? Aj idam na sonce malku da si ja povratam.
Сега ја усра братМи се сврти во главата колку ме вртеше во круг. Срцка.
Сега ја усра брат![]()
ко хоби сте ми...
You're disapointing me brother. Isus ne se mislel (filmal), inaku ne ke bil Hrist. On bil mnogu jasen kako sunce.Тука сум у двојба....нешто како Исус што се мислел.
Почнувам да те гледам ко месија некој... ко ние просечните мајмуните видовме мајмун шо знае да збори....
Автоматски споено мислење:
За твоите интелектуални капацитети и редовна нормална работа е премногу, мачно ќе ти биде и хоби да имаш.
Почнувам да те гледам ко месија некој... ко ние просечните мајмуните видовме мајмун шо знае да збори....
Масон да не си?
Барем ќе имаш полесно празнење со мене... ај батали и ти, сем ако се смилуваш уште некое масонско окултно знаење да ни споделиш... да не илуминираш шо би рекле вие.....Батали, пријател. Ретко досадна појава си, ме мрзи дури и да те навредувам. Скроз си неинтересен, банален до посер.
Барем ќе имаш полесно празнење со мене... ај батали и ти, сем ако се смилуваш уште некое масонско окултно знаење да ни споделиш... да не илуминираш шо би рекле вие.....