Payoneer (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
Некое ново инфо за payoneer, упдејти. Дали ујп проверува кој вади во државата. За во грција колку е максимим да извадиш наеднаш и дали можи неколку пати?
Дали треба да се конвертира валутата во евра пред да вадиш?

Дечки бидејќи немам поим како функционира картичкава може ли некој да ми објасни...
Имам потреба од примање на средства секој месец од странски државјанин.
Колку кошта вадење на оваа картичка и кога и каде можам да вадам пари и колку се плаќа провизија на сето тоа
Фала

Дечки бидејќи немам поим како функционира картичкава може ли некој да ми објасни...
Имам потреба од примање на средства секој месец од странски државјанин.
Колку кошта вадење на оваа картичка и кога и каде можам да вадам пари и колку се плаќа провизија на сето тоа
Фала

Здраво. Дали може да се право трансфер на пари од скрил на пајонер и која е процедурата?

Здраво,
Регистирав фирма и сега партие ќе треба да го повлекувам на сметка на фирмата за да можам да плаќам придонеси и даноци.
Ако ги повлекувам парите од Payoneer во банка на сметка на фирма, дали би имало некаков проблем околу пијавувањето данок?

WireCard e компромитиран, го уапсиле CEO-то поранеш завчера, најверојатно штом најдат нов процесор од Payonner, ке си продолжат да работат со нови картички. Дотогаш, све иде на hold.

сега неможе човек ни да се логира... Прееска кога се логирав неможев ни онлине трансакција да направам кон Банка, ниту пак кон друг payoneer акаунт.. не ќе да се проблем само картичките...
WireCard e компромитиран, го уапсиле CEO-то поранеш завчера, најверојатно штом најдат нов процесор од Payonner, ке си продолжат да работат со нови картички. Дотогаш, све иде на hold.

Не е баш Payoneer скандал, туку Wirecard скандал, компанијата што ги издава картичките што ги користи Payoneer, но и Revolut и многу други сервиси.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Кој извади, извади. [emoji3]

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Најпаметно е да вадам се дур не е блокирана? :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom