V O L K S W A G E N

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууууууу Волксваген правел коли до серијата Голф 3, после тоа Јапонците им одржаа лекција. И тоа не само јапонците, ами и Французите и Корејците. :toe:
Сега Волксваген има скапо одржување и е една од најкварливите коли. Само Јапонец и ништо друго.

Marce lud si:) Ke vlezes pak kaj mene u kola ti... kupilo kineska vespa i sea najdobri se japoncite deka si licat hahahaha, se salam!

Kaj znaat francuzite i korejcite sto e kola be ? :)

Aj sega te molam objasni mi zosto VW praele koli samo do Golf 3? Eve go mojot e 4...go znaes go imas videno, kazi sto mu se rasipalo od koga go zemav, seapk 9 godini e star, dali nekogas mu imam nesto popraveno osven sto mu stavam nafta? Dali krca nesto? Dali ima eden kvar? I kazi kako mu stojat bandasite :D

Alek_Sk, за корејците сум потполно согласен, ама французите оддамна знаат да направат кола во која и да било класа.

Alek_Sk, за корејците сум потполно согласен, ама французите оддамна знаат да направат кола во која и да било класа.
И напомена, кога французите ја правеа легендарната ајкула DS, VW правеше обиди со Варијант и К70 да добие дел од купувачите.

Marce lud si:) Ke vlezes pak kaj mene u kola ti... kupilo kineska vespa i sea najdobri se japoncite deka si licat hahahaha, se salam!

Aj sega te molam objasni mi zosto VW praele koli samo do Golf 3? Eve go mojot e 4...go znaes go imas videno, kazi sto mu se rasipalo od koga go zemav, seapk 9 godini e star, dali nekogas mu imam nesto popraveno osven sto mu stavam nafta? Dali krca nesto? Dali ima eden kvar? I kazi kako mu stojat bandasite :D
za Korejcite sekoja cest a za Francuzite:nenene::nenene:ne si vo pravo.........
koga u francija i u stara evropa u koreja imale samo tocaci:toe:

Aman so taa istorija, ako ne da se vratime 50tina godini nanazad.

Aman so taa istorija, ako ne da se vratime 50tina godini nanazad.
Aко се вратиме 50 години наназад... рачунај дека најдоброто возило што ке можеш да си го дозволиш е Москвич, за лада 1200 ке треба да чекаш неколку години. Западно европските возила можеш да ги гледаш само ако некој нашинец се врати од Германија/франција со такво возило...

Ich nejku golf obicna selska kola mi e baska se tromi sreka delovite im se eftini i ne se rasipuvaat domakinska kola e u sekoj slucaj . Ama gi nejku ke kupam postaro BMW ako treba 5 godini ama golf ne vozam

Ete, sega sum i siromav i seljak :) A za tromav...donesi mi ja bilo koja kola so 90 konja so dizel motor ili pa eve za tebe dojavi dojdi so BMW 525, da vidis koj e tromav ;)

ке те јади 525 алек не се сили сепак е 140 и нешто коња

Ich nejku golf obicna selska kola mi e baska se tromi sreka delovite im se eftini i ne se rasipuvaat domakinska kola e u sekoj slucaj . Ama gi nejku ke kupam postaro BMW ako treba 5 godini ama golf ne vozam

Respect за дијалект! И смисла за формирање реченица! :pos2:

Плус тоа, VW имаат релативно брзи модели што можиш да ги направиш ако знаеш како!

VW Golf VR6 со која сакаш 525-ка ќе ја тркаме!

Да не мешаме баби и жаби.

Германец си е германец се согласувам, ама после јапонците СИГУРНО се корејците. Не зезајте, не гледате Daewoo (не Chevrolet) поиздржливи се од било кој француз на патот. Со гаранција.

Ни корозија, ни електрики да откажуваат. Ништо!

Инженерингот е германски и јапонски.

Ete, sega sum i siromav i seljak :) A za tromav...donesi mi ja bilo koja kola so 90 konja so dizel motor ili pa eve za tebe dojavi dojdi so BMW 525, da vidis koj e tromav ;)

abe kola na dizel kola li e ili pecka ??? Rekov ja domakinska kola moe mislenje selska = u prevod prosecna nisto posebno.

Inaku zborev za prosecna bilo koja japanska so golf da se trkaat na ista konjaza ili bilo sto bolje se japanci.

Ne go sakam golf imase eden tuninguvan nadvoresno ubavo sreka ne go zemav.

A sto se odnesue za toa ne me smej so eden 520 obicen od 91 ke te napraam partal kamoli so 525 pa nek bide i dizel potezok e ama ima 150 konja edino akose trkame na 10 metri so precki :)

bmw 525 tds.... posranje masina nema nikoj pat da ima na planetava...mislam tolku jaka firma da ima tolku krs motor e stvarno loso...za razlika od 1.9 tdi-to na golfot moze e pobrz ali izdrzlivost uzas.....ustvari koga zimas 525 tds imas garancija samo za u grad iskocis li na otvoreno remont.

bmw 525 tds.... posranje masina nema nikoj pat da ima na planetava...mislam tolku jaka firma da ima tolku krs motor e stvarno loso...za razlika od 1.9 tdi-to na golfot moze e pobrz ali izdrzlivost uzas.....ustvari koga zimas 525 tds imas garancija samo za u grad iskocis li na otvoreno remont.
ne lupaj zeleni:tapp: smesni komentari ostavas.............BMW remont...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom