Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Не е се до парите... Широко беше модел кој имаше огромна слава и популарност (особено во америка) а Корадо како негов наследник е тотален промаш во Америка. Моментално е скап бидејки се ретки, но попрво би купил широко од 77-ма отколку корадо.Срањето во боја кошташе еден куп пари,само затоа беше "неуспешна замена".Дај кажи директно и конкретно шо му фали на Корадо па да ти држи место муабетов.Ако веќе правиме споредба Корадо со Гољф,Корадото е каде каде полично и пофацлесто неголи Гољф 3ка.А и ретко пред се! Иди најди го за евтини пари :smir:
А во времето на Корадо, волксваген ја исфрлија тројката, така да тогаш почнува нивната преродба, и тоа е една од причините покрај цената, што остана корадо непродаван. Моментално VW е високо ценет од 90% од луѓето (јас не се вбројувам во нив) така да цената не им е проблем се додека возат VW, па ке се најдат будали што ке дадат 25.000 евра (и повеќе) за новото Широко, иако не вреди ни пола од тоа.
Одма споредба 3ка со Корадо.Батали Широко,тоа си е посебна прича,меѓутим мене Корадото ми прави мерак ради реткоста,ради линијата и ради шо е ептен она непопуларизирано,а квалитетот го има повеќе од 3ка.Поагилно,поспортско.....А бе на срце ми е,шо сакаш речи :kesa: :smir:
За колку од прилика можам да најдам Голф 5 или 6?