Узо

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување
Само узо ми се нема згадено од сите други пијалоци после кои сум повраќал.
Најјако е, убедливо на врвот.

Само еднаш имам пробано и така така.:toe:

Вечерва сум на ракија,му откажав љубов :pos2:

зашто бе хаха ако и ракија се прифаќа ако е добра :)

Кавадаречка,ладна грч!Како мастило,со боја на виски,а вкус подобар:)
неможе да се одолее,нели:))

Uzo e imitacija na mastika,so poveke hemija, ama ne moze ni na maliot prst da mu se fati na mastikata...Gadno e be uzoto bljak...ako veke ne sakas eftini pijaloci (mastika) pij si fino lepo Smirnoff ni glava ni k da ne te boli...

никако! бегам на километар кога ќе го видам на маса. Самиот мирис ми прави мачнини и вртоглаици, ме тера на повраќање. Ептен го имам препивано порано нејќу да мириснам сега.
Најјако е кога после 4 чаши ќе ти го изампутира грлото и доаѓаш до дереџе ниедна цигара да не те гребе. :)

никако! бегам на километар кога ќе го видам на маса. Самиот мирис ми прави мачнини и вртоглаици, ме тера на повраќање. Ептен го имам препивано порано нејќу да мириснам сега.
Најјако е кога после 4 чаши ќе ти го изампутира грлото и доаѓаш до дереџе ниедна цигара да не те гребе. :)

Кога ќе го видиш некаде,дај ми го мене:)))

Кавадаречка,ладна грч!Како мастило,со боја на виски,а вкус подобар:)
неможе да се одолее,нели:))

Ние жестоки мажишта не пијаме ракија 47-48 степени, уствари ако е под 55 не ја бива ја користат место доточка кај нас дома :tapp:.

Ние жестоки мажишта не пијаме ракија 47-48 степени, уствари ако е под 55 не ја бива ја користат место доточка кај нас дома :tapp:.
кој рече дека не пијам ракија?се пијам од алкохол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom