Утринско расположение

Mamuran, a u stvari ocajan,
Ostavljam, ponizen, razocaran,
Otkada od mene ti si otisla
I sve moje snove lako srusila. :tapp:

Многу ми зависи од будењето.Ако така некоја пријатна и убава особа те разбуди со сите романтики и сл, не ни можеш да бидеш намрштен, ама тука има едно големо ама...
Сериозно
Не сум утрински тип.Ми треба миниму пола саат дур почнам да зборам,функционирам освестам и сл.
Алармот ми ѕвони Faithless-Insomnia посебно делот кај што вика I can't get no sleep па сеа ти види...
Вечито ненаспана сум:pipi:

Одма се освестувам ама затоа после пак идам да спијам

зависи кога - како. од обврските, од тоа колку сум наспана ама никогаш не сум лута дури и да ми се спие. фак ит тоа е што се мора се мора. :toe:

1. Зависи

2. Зависи каде треба да одам, зависи обврските или нешто друго, секогаш расположението е различно, ретко кој е расположен секое утро, скоро и никој не познавам таков. Како на пример прво место ке го ставам будењето за на училиште, какво расположение можеш да имаш ? :S.

Башка денес кога станав бех многу расположен, бидејки сонував сон кој ми го креваше расположението и сон кој тешко може да го заборавам, и кој ме потсекаше на нешто, и при денот немав никакви обврски онака слободен ...
(Л)
Здравје за утре, ке видиме какви се плановите и дали ке си наспиен :))

Зависи кога како ако го слушнам глупиот аларм на телефонот сум нерасположен а ако сам се разбудам и не сум на школо поубаво утрото не може да биде.

Ако се разбудам сама без аларм или тато по 108 пат да тропа на врата и да ме праша дали сум сабалје нашколо,тогаш расположението ми е солидно, во спротивно све живо и диво ми смета и цел ден ми е напорен.

ако се разбудам после пијана вечер ... коа сум мамурен се осекам поубав ... :)

Како што може да се види - сум расположен наутро.

Мразам кога ќе го слушнам алармот..одма некоја негативна енергија ме пука и не дај боже некој да ми прозбори :vozbud:.. ќе биде интересно :pos:
Кога се работи за извршување на обврските...сакам се да ми биде завршено на време без разлика дали ми се спие или не

Многу тешко се будам, па затоа ми ѕвонат 5 аларми, а секои 10 минути...така да ми треба околу еден час да станам:kesa: после одма си правам кафе и после кафето сум како нова...

коледе леде паднало греде и ОП станат сум!!! кој не би станал на ваки детски распеани гласчиња? хехех

инаку тешко се будам ептен тешко... поготово за на факултет.. незнаете колку ми е слатко спиењето кога знам дека треба да станам..
а инаку кога знам дека имам некоја посебна обврска несекојдневна за некое чудо станувам...

Кај мене всушност се работи за утринско нерасположение. тешко се будам, тешко се освестувам. Дупла доза кафе и еден сат вегетација пред компјутер обично се доволни за опоравување, но утрото е веќе поминато, така што не може да се каже дека утринското расположение е поправено.

со маки станувам од кревет посебно ако е многу рано, а треба негде да идам, сакам да си полежам во кревет, онака релаксирано, малку да си дојдам при себе после спиењето :)
а и да, не сум ама ич расположена наутро, ни за комуникација ни за ништо... нека пројдат 20мин па после се враќам во нормала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom