US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо не мења тоа, Ноле е веќе шампион на USO 2012 уште од првиот ден.
Ждребот настрана, прејако игра и не гледам чоек што ќе го запри на гренд слемов искрено... Му лежи подлогава и го знае рецептот, одморен е, и мора да си го оправда високиот стандард од лани со 2 гренд слем годинава.

Треба да игра вс Мареј и Ноле во многу краток период, мислам дека слемот е веќе кај Ноле.

Многу малку верба имате бре во Федексот. Да не се каете ко минатиов пат кога го освои Вимблдон. Јас повеќе верувам во Мареј, неголи вие во Роџер.:)

Многу малку верба имате бре во Федексот. Да не се каете ко минатиов пат кога го освои Вимблдон. Јас повеќе верувам во Мареј, неголи вие во Роџер.:)
Ја имам верба, и сакам полнолетство од гренд слеми (18) али објективно гледано Новак е фаворитот. Не значи дека ќе биде така. :LOL:

Anti-jinxing :D

Сака некој кладба во аватар на месец дена, дека Федерер ќе е шампион?
Добивате само ако не е Федерер шампион, значи шансите ви се мали.:D

Информација од прва рака Федерер ќе е победник на US Open, разликата ќе е само што ќе се сожалит, нема да го тепат Новак со голема разлика како на Синсинати :cool:

Џокович тешко да игра у финале не па да освои :pos:

Сака некој кладба во аватар на месец дена, дека Федерер ќе е шампион?
Добивате само ако не е Федерер шампион, значи шансите ви се мали.:D

И покрај тоа шо мислам дека Федерер е најголем фаворит прифаќам.

И покрај тоа шо мислам дека Федерер е најголем фаворит прифаќам.
Tи би носел аватар од мис тенис форевер aко Федерер биде шампион, а ја би носел, аватар од ти што ќе понудиш, ако биде без разлика кој освен не Федерер :)

Jas sakam Murray da tepa i da osvoi eden gren slem i so toa da se navikne na pobednicki duh Za Nole mislam deka mu e dosta da osvoi Roland Garros i da si kompletira Grend Slem tituli.

Sega izgleda deka Nadal i Federer ke se prostuvaat od karierite eden po eden Federer vekje ke bide spor na teren a drugiot so povredi mislam deka Fed izvadi maksimum so grend slemite Wimbledon mu e posleden zatoa sto tipot na igra mu prilega na treva serva volej igra.

A Nadal mozebi uste nekoj si turnir na zemja i najverojatno treva Us Open i Aussie Open malce potesko ostanuva da vidime.

NOLE uste nekoja godina 2 grendslemi i posle doagja vreme na pomladite Raonic Dolgopolov i drugite ke se naucat kako da igraat.

Леле Мареј како го растрча Раонич по цел терен синоќа :pos:
Вакво убивање и изживување оддамна немам гледано . Сечена топка од нигде негде, еве ти го Милош со 2та метра и 100+ кила , спринта ...:cuc: Ем ми беше смешно, ем мака ми стана за детето , се нервираше што не може ништо да направи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom