US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ништо не мења тоа, Ноле е веќе шампион на USO 2012 уште од првиот ден.
Ждребот настрана, прејако игра и не гледам чоек што ќе го запри на гренд слемов искрено... Му лежи подлогава и го знае рецептот, одморен е, и мора да си го оправда високиот стандард од лани со 2 гренд слем годинава.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.483
Треба да игра вс Мареј и Ноле во многу краток период, мислам дека слемот е веќе кај Ноле.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Многу малку верба имате бре во Федексот. Да не се каете ко минатиов пат кога го освои Вимблдон. Јас повеќе верувам во Мареј, неголи вие во Роџер.:)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Многу малку верба имате бре во Федексот. Да не се каете ко минатиов пат кога го освои Вимблдон. Јас повеќе верувам во Мареј, неголи вие во Роџер.:)
Ја имам верба, и сакам полнолетство од гренд слеми (18) али објективно гледано Новак е фаворитот. Не значи дека ќе биде така. :LOL:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.483
Anti-jinxing :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.187
Сака некој кладба во аватар на месец дена, дека Федерер ќе е шампион?
Добивате само ако не е Федерер шампион, значи шансите ви се мали.:D

Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
Информација од прва рака Федерер ќе е победник на US Open, разликата ќе е само што ќе се сожалит, нема да го тепат Новак со голема разлика како на Синсинати :cool:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Џокович тешко да игра у финале не па да освои :pos:

Сака некој кладба во аватар на месец дена, дека Федерер ќе е шампион?
Добивате само ако не е Федерер шампион, значи шансите ви се мали.:D
И покрај тоа шо мислам дека Федерер е најголем фаворит прифаќам.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.187
И покрај тоа шо мислам дека Федерер е најголем фаворит прифаќам.
Tи би носел аватар од мис тенис форевер aко Федерер биде шампион, а ја би носел, аватар од ти што ќе понудиш, ако биде без разлика кој освен не Федерер :)

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Jas sakam Murray da tepa i da osvoi eden gren slem i so toa da se navikne na pobednicki duh Za Nole mislam deka mu e dosta da osvoi Roland Garros i da si kompletira Grend Slem tituli.

Sega izgleda deka Nadal i Federer ke se prostuvaat od karierite eden po eden Federer vekje ke bide spor na teren a drugiot so povredi mislam deka Fed izvadi maksimum so grend slemite Wimbledon mu e posleden zatoa sto tipot na igra mu prilega na treva serva volej igra.

A Nadal mozebi uste nekoj si turnir na zemja i najverojatno treva Us Open i Aussie Open malce potesko ostanuva da vidime.

NOLE uste nekoja godina 2 grendslemi i posle doagja vreme na pomladite Raonic Dolgopolov i drugite ke se naucat kako da igraat.

А

Анноун

Гостин
Леле Мареј како го растрча Раонич по цел терен синоќа :pos:
Вакво убивање и изживување оддамна немам гледано . Сечена топка од нигде негде, еве ти го Милош со 2та метра и 100+ кила , спринта ...:cuc: Ем ми беше смешно, ем мака ми стана за детето , се нервираше што не може ништо да направи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom