US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Опа, 2-0 и брејк предност во третиот, Блејк. Браво :)

Симон сепак до 2-1 во сетови :D

Нека си ибе мајката Блејк,го растури Гранољерс,не верував дека е толку убедлив :D

Дали е бе можно 4 меч топки да пропуштат Среботник и Зимонјиќ (5 носители) против Сок и Оудин. Веќе не ми се гледа US Open, уште нив ги чекав и ништо и ништо и ништо и ништо и нииииииииииишто ! :гомце:

Хахахахах како падна типот lol!
Па уште кога застана и нели по правило треба да клекнат и да очекуваат нов сервис а тој клекна и ја наби главата во земја од срам. :pos::pos:
Него со Блејк што стана? Малце го поглеав али имаше еден форхенд винер во вториот сет што мислам дека беше преку 500 на саат:D Од кај ископа толку сила само тој знае. ЕЕЕЕхххх што ти прават стероидите што ги зима Надал. :D

Па уште кога застана и нели по правило треба да клекнат и да очекуваат нов сервис а тој клекна и ја наби главата во земја од срам. :pos::pos:
Него со Блејк што стана? Малце го поглеав али имаше еден форхенд винер во вториот сет што мислам дека беше преку 500 на саат:D Од кај ископа толку сила само тој знае. ЕЕЕЕхххх што ти прават стероидите што ги зима Надал. :D

То е то, всушност Рафа тие стероидите шо ги зема се прават еднаш месечно и може да се конзумираат за време од 2 до 3 недели после производството. Е сега пошо е повреден, одлучил овие тури да му ги дава на Џејмс па да го освои Блејк US Open. :D

Овој Phau, е најбрзиот тенсиер што сум го видел во живот, unreal speed!!!!!!!!

Едит, ЛОЛ коментаторите зборат за поенот што го постирав во најдобрите поени во историјата на форумов.

Федерер вс Родик :D

Овој Phau, е најбрзиот тенсиер што сум го видел во живот, unreal speed!!!!!!!!

Не знам, ама јас на германски еуроспорт глеам и коментаторов се напалува на секој освоен поен на Phau. :D

Се сеќавам го мачеше и Рафа пред 4 години, тепа Надал тогаш 7-6 7-6 6-3, прво коло исто на US Open.
--- надополнето: 31 август 2012 во 02:28 ---
Лапна вода Phau, 6-2 4-2 :pos:

Овај Кинезов шо игра против Симон е ко страшило еј.... :icon_lol:

CCBB8787F59646F3A3D903FF837C7679.ashx

Упс, за малце tweenerот на Федерер :D

конечно победа за Кербер во одличниот дуел против Венус

штета што само една поминува во следното коло

Отиде Родик во пензија м?
Кога ќе се изредат сега Хјуит и таа компанија над 30 ка, има пустош да биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom