the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
????Какво прашање човече.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
????Какво прашање човече.![]()
Зошто бе луѓе, го имате гледано воопшто Харисон? Да знам оти конкуренцијата е прејака на денешно време ама Харисон има огромен потенцијал....солиден сервис, силен форхенд, добра техника и слаб бекхенд, според мене ако го тренира некој квалитетен тренер можи да биди одличен играч....the_kop За Гофин навивај си.![]()
Зошто бе луѓе, го имате гледано воопшто Харисон? Да знам оти конкуренцијата е прејака на денешно време ама Харисон има огромен потенцијал....солиден сервис, силен форхенд, добра техника и слаб бекхенд, според мене ако го тренира некој квалитетен тренер можи да биди одличен играч....
Е сега ја претеравте. Таман се спремав да навивам за Ноле да тепа 3 - 0 и да му го гледаме аватарчето на Надалов фан , а сега па Интеров фан да ми ги промовира Миланезите кога и Берлускони и Галијани не продадоа за пари. Тешка одлука уште не знам кој резултат повеќе ми одговара дали 3-0 или 3-1 за Ноле .Договорено, само малце е 1 ден, барем 3 нека се, иначе ти ќе носиш еден играч на Милан.