- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Какво лагано бе, 50-50 се шансите за мене...
TреваШто мислите за Дел Потро - Ноле дечки ? Има некој шанси Дел Потро ? Или лагано добива ноле?
Патем пред месец дена Дел Потро со 2-0 го совладал Ноле на олимписките игри, само ме интересира на каква подлога?
Трева. Тој меч и овај се километри разлика. Очекувам лесна победа на Ноле, според мене е најдобар на оваа подлога, а и намирисува дека има огромни шанси за финале и 6ти гренд слем. Знае дека мора максимално да ги користи овие шанси (Надал надвор од игра, Федерер елиминиран, бабарогата ја нема).Што мислите за Дел Потро - Ноле дечки ? Има некој шанси Дел Потро ? Или лагано добива ноле?
Патем пред месец дена Дел Потро со 2-0 го совладал Ноле на олимписките игри, само ме интересира на каква подлога?
Го истегна мускулот, ако не забележа, не зборете само од инат..Пфф Јанко повеќе заслужил од Ферер да тепа, што ви е бре луѓе, ист натпревар ли гледавме? Кој педерски потег инаку го изваде Типсаревиќ со демек повредата на 5-4 во гемови и 40-15 во поени за Ферер. Ау, немам видено понеспортски потег, овие коментаторине (пошто го сменив српскиот коментатор не е нормално колку е напорен) од еуроспорт цело време викаа дека не му е ништо. Реално, да истегнеш мускул и да се движиш онака, мало морген.![]()
Абе ај сега инат, молим те. Се чудеа коментаторине на Еуроспорт на глумата негова. Колку ви работи пристрасноста тоа чудо едно. Ферер побара медицински во трети сет кој го губеше наполно, овој среде поен по кој можеше да каже збогум и после уметничко лизгање никому ништо игра по терен.Го истегна мускулот, ако не забележа, не зборете само од инат..
Неспортски потег е, да побараш лекарски тајм аут и да ти сечат нокти..
Трета работа, кој и да победеше ќе беше заслужено, и на овој меч ако најдовте маана не знам што да ви речам, искрено.
Иначе 2 у 2 ќе е Дел Потро.
Што е пристрасноста тука во муабетот?Абе ај сега инат, молим те. Се чудеа коментаторине на Еуроспорт на глумата негова. Колку ви работи пристрасноста тоа чудо едно. Ферер побара медицински во трети сет кој го губеше наполно, овој среде поен по кој можеше да каже збогум и после уметничко лизгање никому ништо игра по терен.
Кој нашол мана на мечот? На мене ли се однесува ова?
so prasajne e ova? ofc posebno ko ke go cekas za 100 eЈа да си прашам ќе го гледа некој ноле?
Пардон ако лошо сум забележала по постовите што ги пишуваш ама се ми се чини дека тебе те читав како симпатизер на Јанко и моментот дека зборувам од инат ме потсети на српскион коментатор, затоа ја наведов пристрасноста. Ако си комплетно рамнодушен кон него како тенисер, тогаш се повлекувам и се извинувам.Што е пристрасноста тука во муабетот?
Да ризикува повреда поголема и да го продолжи мечот или да повика лекарска помош и да се види на што е..
Општо зборам.
Е тоа е ондак друга песнаso prasajne e ova? ofc posebno ko ke go cekas za 100 e![]()
ehe kolku pati taka sum mislel na pocetokot ko pocnav da uplajkam.. ama od ko me zaeba Verdasco 1,03 koef za uslov vo nisu ne sum 100% sigurenЕ тоа е ондак друга песна,ич не ја мисли фатена е.