US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Што мислите за Дел Потро - Ноле дечки ? Има некој шанси Дел Потро ? Или лагано добива ноле?
Патем пред месец дена Дел Потро со 2-0 го совладал Ноле на олимписките игри, само ме интересира на каква подлога?
Tрева

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Што мислите за Дел Потро - Ноле дечки ? Има некој шанси Дел Потро ? Или лагано добива ноле?
Патем пред месец дена Дел Потро со 2-0 го совладал Ноле на олимписките игри, само ме интересира на каква подлога?
Трева. Тој меч и овај се километри разлика. Очекувам лесна победа на Ноле, според мене е најдобар на оваа подлога, а и намирисува дека има огромни шанси за финале и 6ти гренд слем. Знае дека мора максимално да ги користи овие шанси (Надал надвор од игра, Федерер елиминиран, бабарогата ја нема).

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
3-1 за Новак, ДелПо ќе земе прв сет и толку од него. :noze:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Давид Ферер. Царе!:cuc:

Не да го погодив мечов инаку, штета што не си уплатив чисто од ќеф.

Пфф Јанко повеќе заслужил од Ферер да тепа, што ви е бре луѓе, ист натпревар ли гледавме? Кој педерски потег инаку го изваде Типсаревиќ со демек повредата на 5-4 во гемови и 40-15 во поени за Ферер. Ау, немам видено понеспортски потег, овие коментаторине (пошто го сменив српскиот коментатор не е нормално колку е напорен) од еуроспорт цело време викаа дека не му е ништо. Реално, да истегнеш мускул и да се движиш онака, мало морген.;)

Ете зошто толку го сакам Ферер. Ваков борец, ментално стабилен човек е редок тип меѓу тенисерите од 4-1 на 4-6, леле леле, абе лом! Мислам дека Рафа ќе му се јави после мечов да му честита.:)

Инаку феноменоменален меч, какви поени беа тоа уметност невидена. Уживав четири часа, абе од финалето на Аустралиа Опен вака здив не ми застанал на натпревар.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Пфф Јанко повеќе заслужил од Ферер да тепа, што ви е бре луѓе, ист натпревар ли гледавме? Кој педерски потег инаку го изваде Типсаревиќ со демек повредата на 5-4 во гемови и 40-15 во поени за Ферер. Ау, немам видено понеспортски потег, овие коментаторине (пошто го сменив српскиот коментатор не е нормално колку е напорен) од еуроспорт цело време викаа дека не му е ништо. Реално, да истегнеш мускул и да се движиш онака, мало морген.;)
Го истегна мускулот, ако не забележа, не зборете само од инат..
Неспортски потег е, да побараш лекарски тајм аут и да ти сечат нокти.. ;)
Трета работа, кој и да победеше ќе беше заслужено, и на овој меч ако најдовте маана не знам што да ви речам, искрено.

Иначе 2 у 2 ќе е Дел Потро.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Го истегна мускулот, ако не забележа, не зборете само од инат..
Неспортски потег е, да побараш лекарски тајм аут и да ти сечат нокти.. ;)
Трета работа, кој и да победеше ќе беше заслужено, и на овој меч ако најдовте маана не знам што да ви речам, искрено.

Иначе 2 у 2 ќе е Дел Потро.
Абе ај сега инат, молим те. Се чудеа коментаторине на Еуроспорт на глумата негова. Колку ви работи пристрасноста тоа чудо едно. Ферер побара медицински во трети сет кој го губеше наполно, овој среде поен по кој можеше да каже збогум и после уметничко лизгање никому ништо игра по терен.

Кој нашол мана на мечот? На мене ли се однесува ова?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јес да го мразам Јанкела ама 55-45 води ако оди по заслуга. Типот имаше ненормален натпревар не сум гледал одамна некој така да лупа, се исрцпи буквално, нозете му изгледаа салата. Ферер на неколку наврати имаше среќа, Јанко сам ги заеба добиени поени, ама борецот секогаш добива.

Како и да е, феноменален меч после некое време гледавме...

T

The Cryptkeeper

Гостин
И јас сменив на анлиски, стварно не се трпат веке коментаторите српски.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Абе ај сега инат, молим те. Се чудеа коментаторине на Еуроспорт на глумата негова. Колку ви работи пристрасноста тоа чудо едно. Ферер побара медицински во трети сет кој го губеше наполно, овој среде поен по кој можеше да каже збогум и после уметничко лизгање никому ништо игра по терен.
Кој нашол мана на мечот? На мене ли се однесува ова?
Што е пристрасноста тука во муабетот?
Да ризикува повреда поголема и да го продолжи мечот или да повика лекарска помош и да се види на што е..
Општо зборам.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Што е пристрасноста тука во муабетот?
Да ризикува повреда поголема и да го продолжи мечот или да повика лекарска помош и да се види на што е..
Општо зборам.
Пардон ако лошо сум забележала по постовите што ги пишуваш ама се ми се чини дека тебе те читав како симпатизер на Јанко и моментот дека зборувам од инат ме потсети на српскион коментатор, затоа ја наведов пристрасноста. Ако си комплетно рамнодушен кон него како тенисер, тогаш се повлекувам и се извинувам.;)

Страшно ме иритирате кога ќе ми пишете вакви работи од типот, од инат пишуваш. Бујрум ако имам постови во кои напаѓам тенисери без аргументи или ги напаѓам непотребно, вадете ги да видиме дали имам ниет да пишувам во подфорумов чисто од инат.

Еве да речеме дека сум тотален лаик и тотално ми е се исто дали Јанко побарал медицински или не. Ама немој да ми кажеш дека коментаторине на еуроспорт кои цел живот се активно вклучени во тениската игра, не случајно забележаа дека тука има нешто чудно. Мислам човекот се повлече на клучен поен, поклучен амин од тоа.

Претпоставувам дека со српски коментар го гледаше мечов. Ем ај рајт?:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom