US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ццццц кое црно скапано ѓубре е значи оваа Серена, мамето нејзино .. Tресе зелени и и изеде го*на на судијкава за одлуката што ја донесе кога се издера среде поен. А што е најинтересно, Стосур воопшто и не реагираше и остана сосема кул.

- Don't loot at me, I hate you. You're dark from inside !!

Вакво нешто и' лупна во паузата меѓу гемовите. Дај боже да ја здроби Саманта ..

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
По,по,по како МАЖ удира Стосур....:pos:
Шо рака ќе беше:X3:
Одлична е засега,само да не ја урочам...:D
Here we go Sam,here we go:pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316
Реално тоа што ценам кај Серена е што има најдобри гради во ВТА турнеата:D и нема сало, ако така изгледа, ама се е мускул, иначе друго се мразам кај неа...со сестра и ми се едни од нај антипатичните тенисерки во турнеата.
Но реално може да го преокрене мечот и на крај да го добие, многу пати тоа го сторила, се надевам дека овој пат нема тоа да се случи, и конечно Стосур ќе земе титула...бидејќи во дубл/микс дубл туку речи се има освоено.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
То Сем, бр.1 форхенд моментално на ВТА !! На 5 гема ја остави, СЧ ... :cuc:

ПС - Црнава не се поздрави со судијката. Wait a sec, why am I not surprised !?

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ми се направи ќејфот уште еднаш вечерва.

Секоја чест за Саманта. Играше и против публиката ама изгледа воопшто не и сметаше тоа. Одличен форхенд има. Серена типична самобендисана како и секогаш, па уште на крај и рака не и подаде. Нека чади малку сега:)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Многу ми е мило за Саманта .. Сосема заслужено .. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Семмммммм, јес... Иако сум за Серена, ептен ми напрај кејф Сем Стосур... Браво !

Иначе, вчера вредеше да се остани дома заради трите, ма четирите топ меча на програмата... Редослесно би биле вака... Новак и Роџер - фантастично ! Браво и за двата ! Беше привилегија да се гледаат двата надобри тенисери на светот, едниот моментално, другиот на сите времиња.. Немам зборој !

Друго, Сем со Кербер, Ауууу, каков меч.. Кербер играше од мизерија до блескање, исто и Сем... :)

Трето, Енди со Рафаел.. Не знам зошто Енди ги почнува мечевите со Надал, кога знае дека ќе изгуби !?

И последно, Каролина со Серена, едноставно ја прегази... Серена е ѕвер...

И сосем за крај, утре типувам на победа на Новак против Рафаел, со 3-0 по сетови... 6-3, 6-2, 6-3... :)
--- надополнето: Sep 11, 2011 10:35 PM ---
5-0 во меѓусебни дуели доволно говори за тоа кој игра, а кој не.
Еве немора во сите 5 дуели, ама во 2-3 сигурно бил во форма, која вие ја негирате.
Нико не негира бе друже, и само да те потсетам дека досега во меѓусебните дуели, води Надал со 17-11, ако незнаеше...

Податокот шо го напиша е точен, но треба да го напишиш и онај кој е моментално, а не само онај кој ви одговара во моментов ! Нели ?!

Поздрав

Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316
Нико не негира бе друже, и само да те потсетам дека досега во меѓусебните дуели, води Надал со 17-11, ако незнаеше...

Податокот шо го напиша е точен, но треба да го напишиш и онај кој е моментално, а не само онај кој ви одговара во моментов ! Нели ?!

Поздрав
И јас ако се водам според вашиот ум, ќе го постирав тој 17-11, и ќе речев Новак не бил во форма, и пак ќе се вртевме во круг.
Збориме за оваа година, а не за годините наназад, прочитај малце низ темата и ќе видиш за што се зборува.
За тоа и го поставив скорот 5-0 од оваа сезона..иначе добро знам колку се во меѓусебен дуел.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Види, до некаде си и во право.
Но, психолошката состојба на еден играч има огромен удел во неговата кариера.
Не можеш да кажеш дека Надал во Рим и Мадрид играше полошо од претходно, падот во играта дојде со двата пораза по ред од Џоковиќ на земјена подлога.
Падот во играта на Надал е на психолошки план, то ест недостиг на самодоверба и ненахрането его.
Не можеме да кажеме дека е недостиг на самодоверба... Човекот е роден шампион, и како таков, мислам самодовербата му е на најдобро можно ниво.. Единствено Џокович е можеби премногу добар моментално за него !? Единствен разумен одговор..

Едит: Не знам колку се сеќавате, но Родик имаше слична кариера како Новак... Се надевам дека Новаковата кариера нема да биди како онаа на Родик.. Родик во најдобрите денови имаше фантастичен форхенд, а за прв сервис и да не зборуваме.. Но подоцна почна доминацијата на Роџер, па Рафаел, па Роџер, па Рафаел, па Новак... !? Кој е следен да биде број еден догодина ?
--- надополнето: Sep 11, 2011 10:41 PM ---
И јас ако се водам според вашиот ум, ќе го постирав тој 17-11, и ќе речев Новак не бил во форма, и пак ќе се вртевме во круг.
Збориме за оваа година, а не за годините наназад, прочитај малце низ темата и ќе видиш за што се зборува.
За тоа и го поставив скорот 5-0 од оваа сезона..иначе добро знам колку се во меѓусебен дуел.
Не негирам јас тоа... Туку сигурно од мене немаше да видиш скор од 10-0 пред 2 години, напишан на некој од форумите ! Така !? А можев да напишам, но не напишав.. Знајме сите кој е скорот моментално

Не пишам на темата, искрено оти пишат многу незнајковци (не алудирам на тебе, туку на напишаното од тебе, да прочитам наназад) :icon_mrgr: :D

С

сашенко

Гостин
Novak Djokovic's Poor Sportsmanship Mars US Open Semifinal Victory Saturday
Очекував да искочат вакви работи во скоро време.Односот на Новак на теренот за некого е интересен ама кај некои луѓе ствара одбивност.Не е битно дали доаѓа ова од некој авторитет во тенисот или некој навивач ама очигледно е дека Новак претерува со некои работи.Не зборуваме само за славењето на поените, тоа е нормално.Не личи на спортист со тоа викање и урлање како ненормален по теренот.Некого го деконцентрира како што можете да видите и смета.Можеби не е намерно, тоа му се вродени дивјачки манири :pos:(ова се шалам, немојте озбилно да сватите) ама мислам дека е време да се понаша нормално на теренот.Никој не му брани да си слави поени ама нека го прави тоа како другите, се си има мерка и граница.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
http://www.youtube.com/watch?v=PNMSMq9VxV8

Што точно и рече Серена на судијката.. Добар квалитет на видео !! :)
Ах туго бруко. Серена држи лекции за тоа како не треба. Најјак дел "And I never complain !" Добро си помина судијкава, барем не доби закани по живот како онаа другата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom