US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
и сега намерно ке го играат и овој сет во tie break за повеќе да играат еве веќе и два часа игра арно велиш забава :) али на крајот Ноле победува а може Јанко до победа ама..
Па незнам дали толку намерно им е ова, ама Новак ако сака да го совлада Јанко ќе го напраи тоа експресно, а не му пушта сеа почетни 3 гема, после си ги враќа со брејкови..
А колку е добро Новак да игра повеќе тенис денес со Јанко, не би да коментирам..бидејќи тек му следува меч со Цонга/Федерер, а треба свеж да биди за тој 1/2 финален дуел.

R

Roten 96

Гостин
Па незнам дали толку намерно им е ова, ама Новак ако сака да го совлада Јанко ќе го напраи тоа експресно, а не му пушта сеа почетни 3 гема, после си ги враќа со брејкови..
А колку е добро Новак да игра повеќе тенис денес со Јанко, не би да коментирам..бидејќи тек му следува меч со Цонга/Федерер, а треба свеж да биди за тој 1/2 финален дуел.[/qu
да да те разбирам али играат исто како и во првиотсет сега и вториот исто го почнаа заводи Јанко со 3-0 па Ноле израмни на 3-3 па сега е 4-3 не знам мене така ми изгледа :) :)
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:37 PM ---
како што реков сега пак tie break ке играат :D
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:44 PM ---
само што сега Јанко го зеде сетот :D :D

С

сашенко

Гостин
Толку тенис за Јанко вечерва, ме чуди како така изиграл добро првите 2 сета.Третиов е катастрофа :confused:Ако не измисли нешо и се предаде мислам дека нема повеќе од три гејма од крај да земе..

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
и сега намерно ке го играат и овој сет во tie break за повеќе да играат еве веќе и два часа игра арно велиш забава :) али на крајот Ноле победува а може Јанко до победа ама..
Тропаш зелени на кило, кој сака да се мори таму? кој сака да изгуби?

С

сашенко

Гостин
9 игри по ред човече.Па душман да ми беше ке му оставев еден, онака чисто од хуманост.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.518
Почнаа Федерер и Цонга, 4-3 води Цонга, си го врати изгубениот сет, Еуроспорт покасно се вклучија па беше пропуштен тој момент ... а таман мислев да легнам, fuu !

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Кој ме тераше да го уклучувам мечов, златно планирав да си легнувам.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Федерер е страшен... со ваква игра може да освои многу лесно

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од