US OPEN 2011

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
и сега намерно ке го играат и овој сет во tie break за повеќе да играат еве веќе и два часа игра арно велиш забава :) али на крајот Ноле победува а може Јанко до победа ама..
Па незнам дали толку намерно им е ова, ама Новак ако сака да го совлада Јанко ќе го напраи тоа експресно, а не му пушта сеа почетни 3 гема, после си ги враќа со брејкови..
А колку е добро Новак да игра повеќе тенис денес со Јанко, не би да коментирам..бидејќи тек му следува меч со Цонга/Федерер, а треба свеж да биди за тој 1/2 финален дуел.

Па незнам дали толку намерно им е ова, ама Новак ако сака да го совлада Јанко ќе го напраи тоа експресно, а не му пушта сеа почетни 3 гема, после си ги враќа со брејкови..
А колку е добро Новак да игра повеќе тенис денес со Јанко, не би да коментирам..бидејќи тек му следува меч со Цонга/Федерер, а треба свеж да биди за тој 1/2 финален дуел.[/qu
да да те разбирам али играат исто како и во првиотсет сега и вториот исто го почнаа заводи Јанко со 3-0 па Ноле израмни на 3-3 па сега е 4-3 не знам мене така ми изгледа :) :)
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:37 PM ---
како што реков сега пак tie break ке играат :D
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:44 PM ---
само што сега Јанко го зеде сетот :D :D

Толку тенис за Јанко вечерва, ме чуди како така изиграл добро првите 2 сета.Третиов е катастрофа :confused:Ако не измисли нешо и се предаде мислам дека нема повеќе од три гејма од крај да земе..

и сега намерно ке го играат и овој сет во tie break за повеќе да играат еве веќе и два часа игра арно велиш забава :) али на крајот Ноле победува а може Јанко до победа ама..
Тропаш зелени на кило, кој сака да се мори таму? кој сака да изгуби?

9 игри по ред човече.Па душман да ми беше ке му оставев еден, онака чисто од хуманост.

Почнаа Федерер и Цонга, 4-3 води Цонга, си го врати изгубениот сет, Еуроспорт покасно се вклучија па беше пропуштен тој момент ... а таман мислев да легнам, fuu !

Кој ме тераше да го уклучувам мечов, златно планирав да си легнувам.

Федерер е страшен... со ваква игра може да освои многу лесно

Ноле со роџер.. Епа оди сеа ваму пилиќ швицарски .. :sneaky:

Federer vs Tsonga 3-0

fuck-yeah-animated.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom