US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.104
Федерер е трет носител ? Ако е, зашто он вкрстува со Ноле а не со Рафа, некако така ми е пологично, на Вимболдон кога Ноле беше втор а Федерер трет они следуваа за полуфинале ама Федерер загуби од Цонга.

С

сашенко

Гостин
Федерер е трет носител ? Ако е, зашто он вкрстува со Ноле а не со Рафа, некако така ми е пологично, на Вимболдон кога Ноле беше втор а Федерер трет они следуваа за полуфинале ама Федерер загуби од Цонга.
Носители:

1.Џокович
2.Надал
3.Федерер
4.Мареј

Не е прв носител бранителот на титулата туку првиот на ранкингот.Од секогаш било така;)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.996
Поени од реакции
16.462
Не му беше тоа прашањето на Syn, него костурот на турнирите.
И мене тоа не ми е логично, еднашка играат 1-4 и 2-3, а еднаш 1-3 и 2-4.

С

сашенко

Гостин
За тоа ждребот мислам дека одлучува.Едно е јасно на стартот само а тоа е дека првите двајца неможе да играат пред финале.Од нив се почнуваат две големи групи чии победници се финалистите на крај.Тие две групи се цепкаат на уште две и третиот и четвртиот носител на турнирот одат секој од по една страна.Победниците на тој дел од ждребот се одат во полуфиналето.После тоа се се цепка на послаби и послаби носители.Значи само за првите двајца е сигурно само дека ке играат само финале за другите се е можно.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Време некој да каже за машкиве полуфиналиња кога играат?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Дали ќе гледаме Надал - Федерер финале ? Хмм, баш би сакал. Браво за Надал супер си играше, тоа што не беше Родик на ниво не беше али добро си ја заврши работава Надал. Браво, одиме до крај на турнирот и со пехар во раце!!

VAMOSS !!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Федерер покажува зошто е најдобриот тенисер на сите времиња.
--- надополнето: Sep 10, 2011 7:12 PM ---
Ајде пак ли ќе ги снема сега сериите,нека оди сега нека игра стриптиз на терен како кловн.Ебати тикварот.Конечно едно финале во права смисла на зборот.РАФА-РОЖЕ.Мислам дека на Сасуке треба да му тргне банот.Ќе ги рендаше овде сега.
Ама и ти сакаш по стапките на САСУКЕ изгледа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom