US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAJSTORE...I'm so HaPPY

Pazi se Federer, ako ne se preebat kolenata, otidoa titulite tvoi:wink:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
рекет број 2.

Честито победа на Надал, ја заслужи, но да знае какви токмаци навиваат за него, ќе се пензионира одма.
А што му фали на навивачите на Надал:)?

Јас напротив мислам дека се кул!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.845
Поени од реакции
5.669
далеку е од Федерер... ама на добар пат е да му се приближи колку толку.. честитки..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.132
Поени од реакции
46.131
Нема потреба за навреди кон Новак, понашањето мора да го поправи, но за навреди, нема потреба... Едноставно Рафа игрa феноменално, тоа е се.РАФА <3 :)
Стварно незнам за кое понашање зборите :)
Балкански менталитет ти е тоа, и Иванишевич не беше нешто подобар па ебење од тенис знаеше да изигра ... Не верувам дека постои човек од овие простори што ке има јак нерв у тенис ( збориме за некој што атакува на секој трофеј и е меѓу главни фаворити а не само декор ).
Нејсе и тоа, неможеше подобро од ова Новак, а сепак загуби, затоа Рафа е нумеро уно во моментов.

Нејкам да се праам тениски експерт, гледам доста долго тенис али нормално, површно го знам овој спорт, оноа апла површно, али ке се дрзнам да дадам мислење за Новак, т.е. за она што му недостига, а тоа е добар сервис и ништо повеќе. Многу го кочи првиот сервис и аналогно на тоа и самодовербата му се ниша у вакви мечеви, тоа е она што Федерер и Надал ( видовме и денес ) го имаат усовршено и тоа е она со што Новак заостанува позади овие двајца.

п.с. Ме нервира публикава на Јуес оупен стандард, ептен сметаат на тенисериве и иритираат уште толку со оноа шшшшш, треба у секој блок по 1-2 арапи да има у дебели монтки облечени, онака, ради реда, колку да се потивки а и на штрек ус пут ...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е па што друго можам да кажам? :vozbud: РАФАлно! 3 по ред. И овој го собра! :pipi:

Иако не го поднесувам, честитки и за Ѓоковиќ, одлично изигра, но сепак Надал си е Надал. Еден, единствен и најдобар!

П.С Ме изненади доста сервисот на Надал кој беше сигурен и јак, нешто што во суштина му е слаба точка. Како и да е прекрасно!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Браво Рафаааа,заслужена победа и докажа дека си најдобар!!!!Стварно е милина да го гледа човек како игра,за секоја топка се бори нема што!!!Честитки и за Ноле ама неможе со Рафа,Надал е број 1 !Ај добра ноќ на сите

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Срце на место, а Чомбе? Ако не Федерер, тогаш Надал, некој мора од нив двајцата, а? :icon_lol: Патетико жива :nesvest:

Изменето од модераторот.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
П.С Ме изненади доста сервисот на Надал кој беше сигурен и јак, нешто што во суштина му е слаба точка. Како и да е прекрасно!
Сервисот на надал веќе скоро цела година е многу подобрен :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Servisot mu e podobren od momentot, koga odsustvuvashe podolg period, posledniov pat...

--- надополнето ---

Срце на место, а Чомбе? Ако не Федерер, тогаш Надал, некој мора од нив двајцата, а? :icon_lol: Патетико жива :nesvest:

Честитки до Искрените навивачи на Надал, за овие другите што се прават поголеми навивачи само :bip: во уста
Se nadevam kje bidesh iskren i poshten i od utre kje si nosish ubavo avatarche od najdobriot teniser, DAMI I GOSPODA, RAFAEL NADAL, DEFINITIVNO!!!:tv:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Знам, но на овој меч конкретно му беше речиси совршен и стабилен во поголемиот дел од времето, што е чудно. Има голем напредок од претходно, но на овој меч едноставно блескаше со сервисот, а сервисот негов знае да биде прилично несигурен а тоа беше нешто што во суштина највеќе ме плашеше пред финалево.

С

сашенко

Гостин
Не само сервисот целата игра негова е многу по стабилна.Го трчаше џокович на сите страни по теренот.Порано џокович го диктираше темпото кога играше против надал а надал бркаше топки а денес беше обратно.Надал ја превзеде контролата одма плус одлични сервиси и ударите беа феноменални.Го трчаше лево десно постојано.Има голем напредок во играта Рафа последните неколку години и заслужено си е таму кај што си е...Ајде КУПОТ ВО ЛОНДОН СЛЕДЕН.....

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
далеку е од Федерер... ама на добар пат е да му се приближи колку толку.. честитки..
За 3 години не да му се приближи него и ќе го престигне..гарант..само д нема проблеми со повреди и слични работи

--- надополнето ---

Почна да пцуе Ноле хаха,ајде Рафа покажи му кај му е местото
Типичан момак саБеоградском пашалуком

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Распад систем ќе му направи сега Рафа на циганов!

После натпревар под итно на психијатар, да го смири малку и да го научи на лепо понашање и како полесно да поднесе пораз!

Пак нека го исмејава со клипови препотентниов клошар. Фан на Федерер сум ама овој му врати за сите пари :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom