+1 aбсолутно точно.Ноле бе, уште немаш најдено психолог ? :O
Против Федерер кога играше што праеше? ахахаха абе ми се одмили тенисот! го дига Ноле у облаци а уствари Федерер 1/2 од поените ги шиткаше, за тотален скор од некои си 60-на неизнудени и мизерни 40% реализација на 1 сервис а цело време алудира на тоа дека Ноле играл многу добар тенис, и го терал Роже да греши! лололол! абе дали да плачеш или да се смееш, изгледа не гледаше во Синсинати што му се случи на Џокович...На EuroSport со србски коментар гледам и овој коментаторов толку многу ме нервира, да немав врска од тенис ќе мислев дека Ноле е 3 класи над другите, ама кога губи секогаш има некои проблеми
Тоа башка друже, јас зборувам за сега, а не само со Федерер, со сите што играше само го велича и што да ти зборувам!Против Федерер кога играше што праеше? ахахаха абе ми се одмили тенисот! го дига Ноле у облаци а уствари Федерер 1/2 од поените ги шиткаше, за тотален скор од некои си 60-на неизнудени и мизерни 40% реализација на 1 сервис а цело време алудира на тоа дека Ноле играл многу добар тенис, и го терал Роже да греши! лололол! абе дали да плачеш или да се смееш, изгледа не гледаше во Синсинати што му се случи на Џокович...