US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Агресивна игра од страна на двајцата, со долги поени. Јако, јако. Убав тенис за очи сега за сега, гледаме :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
На EuroSport со србски коментар гледам и овој коментаторов толку многу ме нервира, да немав врска од тенис ќе мислев дека Ноле е 3 класи над другите, ама кога губи секогаш има некои проблеми:tapp:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
На EuroSport со србски коментар гледам и овој коментаторов толку многу ме нервира, да немав врска од тенис ќе мислев дека Ноле е 3 класи над другите, ама кога губи секогаш има некои проблеми:tapp:
Против Федерер кога играше што праеше? :pos: ахахаха абе ми се одмили тенисот! го дига Ноле у облаци а уствари Федерер 1/2 од поените ги шиткаше, за тотален скор од некои си 60-на неизнудени и мизерни 40% реализација на 1 сервис а цело време алудира на тоа дека Ноле играл многу добар тенис, и го терал Роже да греши! лололол! абе дали да плачеш или да се смееш, изгледа не гледаше во Синсинати што му се случи на Џокович...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Против Федерер кога играше што праеше? :pos: ахахаха абе ми се одмили тенисот! го дига Ноле у облаци а уствари Федерер 1/2 од поените ги шиткаше, за тотален скор од некои си 60-на неизнудени и мизерни 40% реализација на 1 сервис а цело време алудира на тоа дека Ноле играл многу добар тенис, и го терал Роже да греши! лололол! абе дали да плачеш или да се смееш, изгледа не гледаше во Синсинати што му се случи на Џокович...
Тоа башка друже, јас зборувам за сега, а не само со Федерер, со сите што играше само го велича и што да ти зборувам!
Федерер многу грешеше и статистиката го покажа тоа ама џабе.
Подобро нека пуштат со англиски или романски коментар, тие барем не се толку пристрасни, ова е веќе идиотизам!

п.с. од сврбскиот Еуроспорт има едни за фудбал, е тие да видиш што се дебили :)

п.с.2 1-0 за Рафа во сетови!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Ајде Надал гази го педерот Српски...
И конечно реагира судијава на дофрлањата од трибините. Толку е културата...
Се врати педериштево...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ајде ајде се враќаме во игра. ИДЕМО НОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Незнам за друго ама знам дека ако биде 1-1 во сетови ова ќе биде ЕПСКИ меч не оној на Ноле и Федерер....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ајде наздравје ќе ја поминеме цела ноќ пред телевизорот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom