Urban Dance Presents : Зелен подиум - Part II

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лани најќеф ми беше кога почна да се разденува, па можда и овојпат да се тупам во тие саати.

ауууууу ова ке биде ептен јакоооо со "најдобрите" 25 македонски диџеи на еден стејџ :tapp:

Ауу идемеидемеидеме идеме :D
Лани не отидовме заради дождот, но кога тргнавме на друго место, времето се расчисти и се заебавме :pos:
Се надевам нема и оваа година. C ya there bitches! :vozbud:

Ауу идемеидемеидеме идеме :D
Лани не отидовме заради дождот, но кога тргнавме на друго место, времето се расчисти и се заебавме :pos:
Се надевам нема и оваа година. C ya there bitches! :vozbud:

Лани не врнеше на Зелен Подрум, на роденденот на УД врнеше. :)

Лани не врнеше на Зелен Подрум, на роденденот на УД врнеше. :)
Не се сечавам добро...знам дека на истото место беше, односно стадионот на АРМ :icon_lol:
Како и да е, оваа година не се пропушта.. :)

Не се сечавам добро...знам дека на истото место беше, односно стадионот на АРМ :icon_lol:
Како и да е, оваа година не се пропушта.. :)

Да, да на исто место беа само што Зелен Подиум ако не се лажам беше во Јуни, а роденденот на УД во Август. Ме мрзи да ги барам флаерите за да проверам ама вака некако беше. :)

20-21-22 Мај е дефинитивната дата?

зелен подиум 2011 на стадион на арм когаќе биде ???

Нема да има ко што тргнале работите. Урбан Денс после Скази нигде ги нема.

Urban dance se mirni letovo, samo vo Ohrid sme povrzani so Pivo Fest i so festivalot na Gradiste. Od septemvri nataka (a mozno i kraj na avgust) se aktivirame pak.

Za zelen podium 2011.....se mislime, ke vidime sto kako i dali ke go bide voopsto

Urban dance se mirni letovo, samo vo Ohrid sme povrzani so Pivo Fest i so festivalot na Gradiste. Od septemvri nataka (a mozno i kraj na avgust) se aktivirame pak.

Za zelen podium 2011.....se mislime, ke vidime sto kako i dali ke go bide voopsto

јас сум за да го има, едни од најдобрите/најопуштените журки ми биле таму колку што се сеќавам

и оваа година слабо Зелен подиум а ?

Ај под кључ темава, ќе израдувате некој по грешка. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom