Лани најќеф ми беше кога почна да се разденува, па можда и овојпат да се тупам во тие саати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауу идемеидемеидеме идеме
Лани не отидовме заради дождот, но кога тргнавме на друго место, времето се расчисти и се заебавме![]()
Се надевам нема и оваа година. C ya there bitches!![]()
ауууууу ова ке биде ептен јакоооо со "најдобрите" 25 македонски диџеи на еден стејџ![]()
Не се сечавам добро...знам дека на истото место беше, односно стадионот на АРМЛани не врнеше на Зелен Подрум, на роденденот на УД врнеше.![]()
Не се сечавам добро...знам дека на истото место беше, односно стадионот на АРМ
Како и да е, оваа година не се пропушта..![]()
Urban dance se mirni letovo, samo vo Ohrid sme povrzani so Pivo Fest i so festivalot na Gradiste. Od septemvri nataka (a mozno i kraj na avgust) se aktivirame pak.
Za zelen podium 2011.....se mislime, ke vidime sto kako i dali ke go bide voopsto
Urban dance se mirni letovo, samo vo Ohrid sme povrzani so Pivo Fest i so festivalot na Gradiste. Od septemvri nataka (a mozno i kraj na avgust) se aktivirame pak.
Za zelen podium 2011.....se mislime, ke vidime sto kako i dali ke go bide voopsto