Лани не врнеше на Зелен Подрум, на роденденот на УД врнеше.Ауу идемеидемеидеме идеме
Лани не отидовме заради дождот, но кога тргнавме на друго место, времето се расчисти и се заебавме![]()
Се надевам нема и оваа година. C ya there bitches!![]()
Љубомориш што ти пушташ музика само дома на твоите?ауууууу ова ке биде ептен јакоооо со "најдобрите" 25 македонски диџеи на еден стејџ![]()
Не се сечавам добро...знам дека на истото место беше, односно стадионот на АРМЛани не врнеше на Зелен Подрум, на роденденот на УД врнеше.![]()
Да, да на исто место беа само што Зелен Подиум ако не се лажам беше во Јуни, а роденденот на УД во Август. Ме мрзи да ги барам флаерите за да проверам ама вака некако беше.Не се сечавам добро...знам дека на истото место беше, односно стадионот на АРМ
Како и да е, оваа година не се пропушта..![]()
јас сум за да го има, едни од најдобрите/најопуштените журки ми биле таму колку што се сеќавамUrban dance se mirni letovo, samo vo Ohrid sme povrzani so Pivo Fest i so festivalot na Gradiste. Od septemvri nataka (a mozno i kraj na avgust) se aktivirame pak.
Za zelen podium 2011.....se mislime, ke vidime sto kako i dali ke go bide voopsto
и оваа година слабо Зелен подиум а ?Urban dance se mirni letovo, samo vo Ohrid sme povrzani so Pivo Fest i so festivalot na Gradiste. Od septemvri nataka (a mozno i kraj na avgust) se aktivirame pak.
Za zelen podium 2011.....se mislime, ke vidime sto kako i dali ke go bide voopsto