Универзитет "Гоце Делчев" - Штип

• Креатор на темата Креатор на темата Tarzan
  • Време на започнување Време на започнување
Точно ли е дека ги примале само тие што на матура земале биологија и хемија? Ако си имал биологија и физика крателе поени...

Тие што се правен,лето на пракса одиш кај сакаш или факултетот ти одредува кај кого одиш на пракса?

има ли ја апликацијата на угд за ајфон?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали и вонредните студенти мора да имаат доволно кредити за запишување на наредна година?

Ајде бруцоши (и редовни студенти) без разлика што сте запишани.. пишете пп за од септември да правиме собиранки :D

Имам едно прашање, дали ако немаш доволно кредити да запишиш година, можеш да купиш?
Значи повторувам, дали може да купиш кредити, а не да презапишиш предмет....

Знае некој?

Имам едно прашање, дали ако немаш доволно кредити да запишиш година, можеш да купиш?

Знае некој?
Мислам дека неможе, сепак некој нека ти одговори што е сигурен.

Знае некој?
Не

Здраво,има ли некои на електро во УГД,смер системи за автоматско управување,вонредно.

Правен факултет во Штип, ќе може некој да ми даде повеќе информации???
Професори, асистенти, начин на оценување, и дали имате искуство со запишување таму, ако претходно сте биле запишани на УКИМ... Џебот не ми доволно длабок за УКИМ и Скопје

Дали и вонредните студенти мора да имаат доволно кредити за запишување на наредна година?

да

По суратот се познаваше оти е хоштаплер семката да му ја ебам!!!

http://www.kanal77.com.mk/mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=18010:krivicna-prijava-za-pretsedatelot-na-studentski-parlament&Itemid=738

Брука! Да го најдеш и личен опис да му смениш само тоа заслужува ова копито!

Незнам зошто секоја година плаќаме за нив кога нема фајде од нив. Тоа е ваљда како да го следиме светот, секаде има студентски парламетн па и ние да имаме.

Многу нелогичности има кај овој универзитет..

да

Незнам зошто секоја година плаќаме за нив кога нема фајде од нив. Тоа е ваљда како да го следиме светот, секаде има студентски парламетн па и ние да имаме.

Многу нелогичности има кај овој универзитет..

Ние плаќаме и за шифрарници па ко ќе ни треба "шифрарник" го докупуваме од книжарата на факултетот...
Плаќаме СИТЕ (дури и апсолвентите кои уплаќаат апсолвентски семестар/стаж) за спортски активности, а у сала несмееме да влеземе ако не доплатиме (од саат).
Мислам дополнителен коментар би бил излишен!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom