Универзитет "Гоце Делчев" - Штип

• Креатор на темата Креатор на темата Tarzan
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам.. Има правен факултет во Штип? И ако има, каде се наоѓа точно, оти гледам на страницата правен факултет штип а вика кочани.. не разбирам.
Мислам дека нема правен во Штип.

Да прашам.. Има правен факултет во Штип? И ако има, каде се наоѓа точно, оти гледам на страницата правен факултет штип а вика кочани.. не разбирам.

Има, во просториите на Кампус 4 е сместен. Види си во новиот конкурс, имаш по смерови кои ги имаш во Штип.

Има, во просториите на Кампус 4 е сместен. Види си во новиот конкурс, имаш по смерови кои ги имаш во Штип.
А каде се наоѓа Кампус 4? Не знам баш точно, отприлика ако можеш да ми кажиш :)

А каде се наоѓа Кампус 4? Не знам баш точно, отприлика ако можеш да ми кажиш :)
Правен факултет, филолошки и туризам се наоѓаат на кампус 4, што е многу лошо бидејќи кампус 4 ти е 4 км од центарот на Штип, на патот према Скопје, а такси ти е 80 денари во 1 правец.... Веројатно за твоја среќа слушнав муабети дека ќе го префрлат правниот факултет на местото на стариот ректорат, бидејќи сега има нов ректорат во Ново Село и на местото на стариот нема ништо а кампус 4 е доста далеку

Стварно од оваа година на медицински ги примале само тие што имаат завршено средно медицинско ? :cautious:

дај бе некој што е барем втора година на бизнис логистика или администрација ако сака да ми помогне околу логистика нешто , треба проект да направам за кај Драшко, нека пише некој таков ако има :)

zdravo, sakam da prasam dali imaat prednost deca na braniteli za upis na fakultet, no dokolku ne gi ispolnuvaat kriteriumite za upis t.e nemaat dovolno poeni za upis na fakultet. i dali moze (bidejki ne gi ispolnuvaat kriteriumite vo privatna kvota da se zapisat) da gi primat?

Ме интересира дали има некој записишано на постдипломски студии на економски факултет на УГД или уште поточно на МБА менаџмент? Во врска со наставата, дали тие што се запишани како редовни имаат постојано предавања или не?

Ме интересира дали има некој записишано на постдипломски студии на економски факултет на УГД или уште поточно на МБА менаџмент? Во врска со наставата, дали тие што се запишани како редовни имаат постојано предавања или не?
Не сум запишан, ама имам правено муабет со професори и асистенти околу ова. МБА е (мислам) единствен смер од мастер студиите на Економски факултет на кој редовните студенти одат на предавања - поради големиот број на упишани студенти. Не само од Економски, многу студенти и од други факултети одат на МБА. Петок и сабота ги одржувале предавањата, само во Штип.

Не сум запишан, ама имам правено муабет со професори и асистенти околу ова. МБА е (мислам) единствен смер од мастер студиите на Економски факултет на кој редовните студенти одат на предавања - поради големиот број на упишани студенти. Не само од Економски, многу студенти и од други факултети одат на МБА. Петок и сабота ги одржувале предавањата, само во Штип.
Ок, фала многу. Јас сум моментално на работа па затоа ме интересира дали да се запишам како вонреден студент или редовен, бидејќи знам на повеќето смерови и редовните немаат предавања а за нив партиципацијата е 100евра помалку од семестар. Па доколку има предавања само петок и сабота најверојатно ќе можам да ги следам и како редовен студент, бидејќи сабота не работам.

Здраво Колеги!
Микроекономија што се паѓа на испит?

Медицинари во Гоце Делчев... Јавете се на ПП за да ве прашам нешто ..

Микроекономија од проф.Дарко што се паѓа на испит?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom