Big Bull
ОК
- Член од
- 23 август 2008
- Мислења
- 562
- Поени од реакции
- 393
Мислам дека нема правен во Штип.Да прашам.. Има правен факултет во Штип? И ако има, каде се наоѓа точно, оти гледам на страницата правен факултет штип а вика кочани.. не разбирам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека нема правен во Штип.Да прашам.. Има правен факултет во Штип? И ако има, каде се наоѓа точно, оти гледам на страницата правен факултет штип а вика кочани.. не разбирам.
Да прашам.. Има правен факултет во Штип? И ако има, каде се наоѓа точно, оти гледам на страницата правен факултет штип а вика кочани.. не разбирам.
А каде се наоѓа Кампус 4? Не знам баш точно, отприлика ако можеш да ми кажишИма, во просториите на Кампус 4 е сместен. Види си во новиот конкурс, имаш по смерови кои ги имаш во Штип.

Правен факултет, филолошки и туризам се наоѓаат на кампус 4, што е многу лошо бидејќи кампус 4 ти е 4 км од центарот на Штип, на патот према Скопје, а такси ти е 80 денари во 1 правец.... Веројатно за твоја среќа слушнав муабети дека ќе го префрлат правниот факултет на местото на стариот ректорат, бидејќи сега има нов ректорат во Ново Село и на местото на стариот нема ништо а кампус 4 е доста далекуА каде се наоѓа Кампус 4? Не знам баш точно, отприлика ако можеш да ми кажиш![]()
Стварно од оваа година на медицински ги примале само тие што имаат завршено средно медицинско ?![]()
Не сум запишан, ама имам правено муабет со професори и асистенти околу ова. МБА е (мислам) единствен смер од мастер студиите на Економски факултет на кој редовните студенти одат на предавања - поради големиот број на упишани студенти. Не само од Економски, многу студенти и од други факултети одат на МБА. Петок и сабота ги одржувале предавањата, само во Штип.Ме интересира дали има некој записишано на постдипломски студии на економски факултет на УГД или уште поточно на МБА менаџмент? Во врска со наставата, дали тие што се запишани како редовни имаат постојано предавања или не?
Ок, фала многу. Јас сум моментално на работа па затоа ме интересира дали да се запишам како вонреден студент или редовен, бидејќи знам на повеќето смерови и редовните немаат предавања а за нив партиципацијата е 100евра помалку од семестар. Па доколку има предавања само петок и сабота најверојатно ќе можам да ги следам и како редовен студент, бидејќи сабота не работам.Не сум запишан, ама имам правено муабет со професори и асистенти околу ова. МБА е (мислам) единствен смер од мастер студиите на Економски факултет на кој редовните студенти одат на предавања - поради големиот број на упишани студенти. Не само од Економски, многу студенти и од други факултети одат на МБА. Петок и сабота ги одржувале предавањата, само во Штип.