Унија на Слабите (кг) кајганџии! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
Значит ве водам сите: 173 см со рекордни 55 кила! :vozbud:

Задња опција, теретана, ќе прашаш да ти дадат протеини за маса качување, ќе ги платиш добра цена..... Ќе јадеш на секои 2 часа, а преку ноќ ќе стануваш барем еднаш да јадеш... и така:)

Теретана, мнооооогу храна и добар одмор, килограмите ќе почнат да растат, гарантирано.

Леб,мнооооогу леб...и чоколадо.и јадење измеѓу оброци...колку за претстава....1.82 со 88 кила:):)

1.92 со 72-73 кг... :(

ти брат само од воздух и медитација живееш?:D
Nikako ne jadam samoubistvena hrana... Znaci tostovi, pomfriti, skari i site nepotrebni mrsnotii. Jadam mandzi, salata redovno, ovosje i zitarki. Od pijaloci retko gazirano alkohol ama nikako... Voda najveke i mnogu caj. Imam i ja ajde da ja recam greska vo ishranata jadam mnogu blago. Od dodatoci vo ishranata ili suplimenti koristam Zeolit cudo od proizvod.

Ај и ја да зеам партиска книшка од овде :)
177 цм - 63-5 кг.

Не дека се мачам да се здебелам едноставно константно сакам да сум слаба и ради тоа ептен внимавам на исхрана ама ептен значи extremеly многу.
Од брза храна понекогаш пица или тестенини и тоа е тоа. Чипсови, пирошки, хамбургери и слични сендвичи апстрактни именки ми се. :Д
btw не сум нешто екстремно слаба168/56 (не дај Боже анорексична :D)

Бре бре скачки сите :icon_mrgr:. Јас не сум некоја си огромна скачка ама овде припаѓам :rolleyes:. 164 cm, 49-50 kg сум си:pipi:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom