- Член од
- 6 јануари 2011
- Мислења
- 1.059
- Поени од реакции
- 2.684
Зависи на колку години ти дошла првата менструација...И јас сум шорти
15год.
159 цм
Шо викате , имам некоја шанса уше некој цм да пораснам, или готово е растењето за мене?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи на колку години ти дошла првата менструација...И јас сум шорти
15год.
159 цм
Шо викате , имам некоја шанса уше некој цм да пораснам, или готово е растењето за мене?
И јас сум шорти
15год.
159 цм
Како готово, до 18 можеш да растеш имаш уште многу време.
Од 160 до 170 е одлично за женско а ти за еден сантиметар ја фаќаш таа граница. Постојат вежби за раст и ако ги правиш редовно големи шанси имаш да пораснеш уште 3-4 сантиметра а можеш да се запишеш и на кошарка и одбојка исто ќе се извишиш уште малку.
Уживај, таман си со висината.
Треба и да спиеш со нив убаво ти пишува на упатството.Одвај 163 и со тежок комплекс поради висината се додека не наполнив некои 15/16 години.
Подоцна, открив дека постојат 10-сантиметарски штикли и никогаш веќе не се симнав.![]()
Одвај 163 и со тежок комплекс поради висината се додека не наполнив некои 15/16 години.
Подоцна, открив дека постојат 10-сантиметарски штикли и никогаш веќе не се симнав.![]()
Што е тоа?cekaj dur go otkries penisot.
cekaj dur go otkries penisot.
примате со 170?
до кај е границата?