Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, добредојдена си1.65 Am I welcomed ?![]()
Се тешам со Ал Пачино, Том Круз и Ајнштајн
171cm
Има тема унија на слабите кајганџии и кајганџики па си велам да отворам тема за ниските кајганџии/кајганџики.Сите ниски слободно нека си постират овде па можеби некој ке даде рецепт како да се извишиме и сл.
Еве јас ке почнам...висока сум само 156 и нормално сакам да сум повисока....Ајде и вие искажете се шо ви леши на душа и ви е тешко...се во врска со висината:smir:
Еј супер, и ја сум 156, али имам скоро 16 години па уште си се надевам дека ќе пораснам хаха. Ако има некој рецепт како да се извишам слободно нека пишеДосеа сите дечковци биле колку мене високи, со исклучок на еден што му бев до рамо
грeотка :/
Последен пат кога се мерев имав некаде 157-8. Убаво ми е на оваа висина, ама и не би било лошо да извишам малку.
Am i welcomed too?На 15 години 1.80 и нешо.Влагам тука или аут корпа чао?
Таман како за мене
Иначе во средно си добив надимак Мали али тогаш уште понизок бев од овие 171/2 што сум сега![]()
Ajде, јас со моите 156 цм изобилувам со височина..Треба да имате помалку од 170 за машко и помалку од 155 за женско за да речете дека сте ниски, другите само се фалите, срам да ви е.
Ajде, јас со моите 156 цм изобилувам со височина..