Vartolu
The Infamous Mobb
Они знаат, подобро е ти да му кажеш на НИкола Грујов и ЉуБчо Георгиев и на војводата да не заборавиш!
Никола си знае уживај си ти...Љубчо Бугаров, си ја научи лекцијата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Они знаат, подобро е ти да му кажеш на НИкола Грујов и ЉуБчо Георгиев и на војводата да не заборавиш!
ОкејНикола си знае уживај си ти...Љубчо Бугаров, си ја научи лекцијата...
расколници само кога се работи за луѓе кои не ја подржуваат политиката на бугарофилот груевски?
Ne,tuku raskolnici se onie koi ja poddrzuvaat politikata na Sranko,Denko,Frcko taka narecenoto ANTI MAKEDONSKO LOBBY :helou:
Значи колку и да им кажуваш да не има кавги кога е во прашање Македонија ,тие за инает ги прават.
Добро бе кој ве кодира ,цело време да трубите ситно партиски интереси.
изгледа на далечински управувач работите.
ТОчно не можиш да се справиш со членовите на ДПМНЕ, и со луѓето кои ја подржуваат пробугарската идеја за парчење на Македонија!
Во секој случај пред да изнесеш нешто, треба да го применуваш и да не заземаш страна, потоа дели правда!тоа се однесува и за тебе.
Македонската интелегенција од почетокот на 20-от век ја убиле кокошкарите и борците под јорган планина по 45. И овчарите, кокошкарите и другите неписмени сељаци кои биле спремни и преку лешеви да поминат дошле на власт.