UEFA U-21 Championship 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Gose007
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во UEFA European Under-21 Football Championship?

• Belarus

Гласови: 1 1,5%
  • Czech Republic

Гласови: 4 6,0%
  • Denmark

Гласови: 0 0,0%
  • England

Гласови: 26 38,8%
  • Iceland

Гласови: 1 1,5%
  • Spain

Гласови: 29 43,3%
  • Switzerland

Гласови: 6 9,0%
  • Ukraine

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
шпанија-англија би требало финале

Вчера го погодив едниот другиот го утнаv ае една прогнаоза и за вечер од мене.:)
Шпанија и Англија да поминат натам и ова да бидат полуфиналните двојќи
Switzerland vs England
Belarus vs Spain

Шпанците си поведоа 3-0, и онака се сигурни патници за понатаму.
Англија со ваква младина, треба да се плаши за својата иднина.

Англија дебакл жив појма немаат ги гледав и со Украина цело време Украина ја држеше топката и напаѓаше Шпанија е без конкуренција тука имаат одличен состав исто така и Швајцарците се одлични очекувам тоа да биде финалето.

Smalling i Jones odlicni, Welbeck dade gol, De Gea fati penal :love:

Одсекогаш секоја репрезентација на Англија(и младинска и сениори) ми изгледале ептен вештачко. Еден со друг играч во репрезентацијата не знаат да играат. Како никогаш да немаат играно заедно.
Шпанија гази.

Шпанија напред...Браво за Тиаго и Мата...

Тиаго на предходната утакмица против Чешка 108 додавања од кој 91% точни детево е звер!

Smalling i Jones odlicni, Welbeck dade gol, De Gea fati penal :love:

Не ја гледав, ама читав дека Смолинг не бил баш од подобрите. :)

Иначе тоа е, не знам ни дали некој очекуваше оваа репрезентација со Пирс како тренер да направи нешто повеќе. Кај англичаниве преценети со 20 милиони за Хендерсон и со преувиличувањето на Родвел, па и Пирс направи лош избор на фудбалери. Ќе беше подобро и за сениорите и за овие до 21 година да беше избран МекЕкран, а не некои како Муамба, Манчиене.

Оваа е нивна деценија во фудбалот.Работеле се мачеле,граделе и А и Б и младински селекции.Затоа и ќе си доминираат сега.Чекале многу ама затоа сега врвот на фудбалската игра го достигнаа.

Оваа е нивна деценија во фудбалот.Работеле се мачеле,граделе и А и Б и младински селекции.Затоа и ќе си доминираат сега.Чекале многу ама затоа сега врвот на фудбалската игра го достигнаа.

Тоа е тоа доминираат во фудбалот во сите категории сениори,У21,У19,У17 се гледа дека имаат голем број на таленти и дека ќе имаат одлични играчи за во иднина.Сега Шпанија игра против Белорусија во 1/2 а Швајцарија игра против Чешка.Како што пишав погоре очекувам финале Шпанија - Швајцарија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom