UEFA Super Cup 2011 [Барселона vs Порто / 26.08.2011]

Кој ќе го освои Супер Купот?

• Вкупно гласачи
    44
Massimo-Busacca-Mancheste-001.jpg

Жолт за хобитот?... А?... Бусака?
go zaboravi celaviot koj sto dvorce nema nikogas da go zaborave :)

Судиите стандард (n)
Јас мислам дека треба да се дозволи да се влезе со пиштоли, пушки и ножеви на терен. Ова колењево со нозе ич не е страшно по ничив живот.

Ајде следна станица светското клупско првенство !
--- надополнето: Aug 26, 2011 8:49 PM ---
Асистенцијата и голот :drk:

Ххах почна плачењето на хејтерите...што јас и стварно го очекував.

А и ми се допаѓа ова плачење :D

Ццц. Ебати судиите. Каква асистенција си направија, Бусака до Колина, овој прекрасно на гради смири и даде гол. А, пред тоа Хауард Веб го искичми голманот на Порто и даде гол за 1-0.

П.С.
titols%20de%20l%60era%20guardiola.preview.jpg

^Update на сликата, молам, додајте уште 2 титули.:icon_mrgr:

Јас мислам дека треба да се дозволи да се влезе со пиштоли, пушки и ножеви на терен. Ова колењево со нозе ич не е страшно по ничив живот.
За стартовите имаше два црвени за Порто, оправдано. А пеналот чист шо не го виде или спиеше во тој момент ?

не ми се верува дека натераа човек како Маскерано да глуми фаул како да го колат на сред село. Тоа е како Вин Дизел и Џејсон Статам да плачат и да пунат паломи со мрсули кога ќе ги остави женската.

не ми се верува дека натераа човек како Маскерано да глуми фаул како да го колат на сред село. Тоа е како Вин Дизел и Џејсон Статам да плачат и да пунат паломи со мрсули кога ќе ги остави женската.
Гледаш, тоа ти е клуб со огромна моќ.

Ццц. Ебати судиите. Каква асистенција си направија, Бусака до Колина, овој прекрасно на гради смири и даде гол. А, пред тоа Хауард Веб го искичми голманот на Порто и даде гол за 1-0.

П.С.
titols%20de%20l%60era%20guardiola.preview.jpg

^Update на сликата, молам, додајте уште 2 титули.:icon_mrgr:
a sho vikas tie 2 tituli da mu gi pisime na komsiite,da imat i oni nesto bidejci nemozam da go gledam toa skrsenoto trofejce tamu :) :)

Зашо бе никој не им честита титула на Барса? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom